Psychiater FACT - Winterswijk
GGNet

Functieomschrijving

Wegens pensionering van één van onze psychiaters, zijn wij op zoek naar een nieuwe Psychiater voor het FACT-team Oude IJssel. Ben jij de professional met een stem die meebouwt aan een team met een uitdagende opdracht? Ben jij iemand die de energie voelt om te vernieuwen zonder weg te gooien wat van waarde is? Ben jij de verbindende factor tussen patiënten, teams en management? Je werkt binnen ambulant Winterswijk-Oude IJssel samen met 4 psychiaters

Dit ga je doen
Jij bent als psychiater eindverantwoordelijk voor het medisch psychiatrische behandelbeleid van individuele patiënten. Je maakt deel uit van de medische staf. Binnen het behandelteam heb je een aandeel in de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van de patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de medisch psychiatrische zorg en, als hoofdbehandelaar, verantwoordelijk voor de behandeling van een deel van de patiënten. Ook neem je als achterwacht deel aan crisisdiensten. GGNet is een eigentijdse, zorgverlenende organisatie maar ook een kennisorganisatie. Opleiden van medewerkers vinden wij belangrijk.
Binnen ambulant Winterswijk-Oude IJssel hebben we 10 opleidingsplaatsen voor verschillende disciplines.

Hier ga je werken
Twee poliklinieken en twee FACT-teams werken in en vanuit Winterswijk. Wij bieden ambulante hulp aan volwassenen in de specialistische ggz en werken met een eigentijds aanbod aan preventieprogramma’s. Wij hechten grote waarde aan een goede relatie met de huisartsen in de regio en zoeken daarom in jou ook een psychiater die graag wil verbinden.

GGNet heeft als missie 30% chroniciteit terug te dringen met daarbij de geleidelijke afbouw van klinische bedden. Dit vraagt een nieuwe, professionele werkwijze van alle zorgteams. Het FACT-team Oude IJssel heeft een hoge waardering en een uitstekende certificering (CCAF). Een teamoverstijgende samenwerking is voor ons dan ook essentieel om goede zorg op maat te kunnen bieden.
Een uitdagende taak voor jou én je team.

Dit ben jij

  • Een collega die graag samenwerkt met andere professionals.
  • Eén die zich prettig voelt bij de bijzondere verantwoordelijkheid die wij de psychiater als onderscheidende discipline toekennen.
  • Die houdt van het vak en die de energie voelt om te vernieuwen.
  • Deze bijzondere positie komt ook naar voren in de Medische Staf, die de Raad van Bestuur gevraagd en ongevraagd advies geeft over alles wat het thema zorg aangaat.
  • Vanzelfsprekend ben je geregistreerd als specialist bij het MSRC.

Dit bieden we je

Welkom in de Achterhoek! Dat is werken in een prachtige natuurlijke omgeving met volop rust en ruimte, waar de huizenprijzen aantrekkelijk en gunstig zijn. Kom het ervaren!

Werken bij GGNet betekent  een uitdagende en afwisselende functie; binnen een organisatie die ruimte biedt en stimulerend is ten aanzien van vernieuwing, professionele ontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek (vaste onderzoekslijnen met de Universiteit van Twente en de Universiteit van Maastricht). Winterswijk is een Triple A-locatie in de Achterhoek. Wij werken vanuit het RGC Winterswijk, een aparte moderne vleugel binnen het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB). Een dag per week wordt er vanuit de locatie Doetinchem gewerkt.

Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd. De functie van psychiater is ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten van de CAO-GGZ. Je krijgt een budget voor bij- en nascholing volgens de AMS-regeling. Voor het behalen van de jaarlijkse 40 accreditatiepunten heeft GGNet een eigen, interne nascholingscyclus.

Solliciteren

Solliciteren
Geiïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

Wil je meer weten over de functie? Maria Wolterinck, manager Ambulant Winterswijk-Oude IJssel & klinisch psycholoog vertelt je graag meer, via telefoonnummer 088-933 1900.

Jochanan Huijser, zorginhoudelijk bestuurder en psychiater, is tevens benaderbaar. Jochanan is bereikbaar via telefoonnummer 06-52 34 52 88.

Type Vacature
Intern nummer 202061
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Winterswijk
Postcode 7101BN
Stad Winterswijk
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52206

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet