Psychiater
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Mediant zoekt een

 

Psychiater

Mobiel Consultatie en Behandel Team

uren in overleg

 

Een unieke functie!
Als psychiater binnen het MCBT ben je een belangrijke spil in het verbreden van de kennis over de psychiatrie bij de huisartsen en de praktijkondersteuners GGZ.
Je coacht, schoolt en geeft consulten en adviseert huisartsen rondom cliëntcasussen. Ook ben je voor je teamleden een vraagbaak en coach.
Een uitstekende ondersteuning in organisatie van het werk en de beperkte administratieve lasten maken het plaatje compleet.

Werksetting
De huisarts kan het MCBT team van Mediant raadplegen voor:

  • (medicatie) consultatie
  • Advies over behandeling of psychodiagnostisch onderzoek
  • Snelle psychodiagnostische screening
  • Face-to-face (psychiatrisch of psychologisch) consult of kortdurende behandeling binnen de Basis GGZ

Het MCBT bestaat uit de disciplines psychiater, verpleegkundig specialist, (GZ)psycholoog en Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. De medewerkers zijn werkzaam in de huisartspraktijk maar kunnen ook binnen Mediant worden ingezet.

Functie eisen

Profiel
Deze unieke functie vraagt een sociaal en betrokken verbinder, een generalist die de brede kennis heeft van de GGZ. Je bent sociaal en betrokken. Daarnaast is een gedegen kennis van de sociale kaart noodzakelijk. Creativiteit en inventiviteit zijn eigenschappen die je goed van pas komen in deze functie.

Inschaling

-

Bijzonderheden

Iets voor jou?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Jan Bons, manager MCBT, bereikbaar via 06-23888892 op via b.bons@pohggztwente.nl

Direct solliciteren
Wil je direct solliciteren dan ontvangen we je CV en motivatie via vacatures@mediant.nl of per post: Mediant, Stafafdeling P&O en Opleidingen, t.a.v. Eveline Biermans, Staffunctionaris Personeel en Organisatie, Postbus 775, 7500 AT Enschede.

Type Vacature
Intern nummer 07.34/1.40 – 1293 EBS/fss
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 31-08-2018
Reageer voor 30-04-2019
Nummer 40530
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg