Psychiater
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

PSYCHIATER Mediant Jeugd
Uren in overleg
onbepaalde tijd

 

Wie zijn wij?
Mediant is een GGz-organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Mediant Jeugd is er voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met psychische klachten en/of psychiatrische stoornissen en hun ouders. We bieden onderzoek, preventie, online hulpverlening, behandeling en spoedzorg. We werken daarbij regionaal samen met o.a. kinderartsen en andere instellingen en is er veel samenwerking in de keten. Mediant Jeugd is volop in ontwikkeling en is bezig nieuwe specialistische behandelmethoden te implementeren waaronder de MBT-A en deeltijdbehandeling voor eetstoornissen. Doordat we sinds 2 jaar bij Jeugd jongeren behandelen tot 24 jaar zijn we volop bezig de transitiepsychiatrie vorm te geven in samenwerking met de andere circuits van Mediant.

Wat ga jij doen?
Als psychiater ben je onderdeel van een multidisciplinair team waarbij je meedenkt vanaf de aanmelding van een cliënt in de diagnostiek en het behandelbeleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de psychiatrische diagnostiek en farmacotherapie van de aan jou toegewezen cliënten en ben je als regiebehandelaar betrokken bij behandelingen.
Mediant heeft een centrale crisisdienst. Regelmatig worden er met spoed cliënten bij Jeugd aangemeld waarbij een psychiatrische beoordeling nodig is. Hierin werk je samen met collega’s.
Naast het werken bij Mediant Jeugd neem je als achterwacht deel aan de 7x24 uurs dienst. Dit betekent dat onze artsen, verpleegkundig specialisten en SPV-en jou kunnen bellen voor advies en ondersteuning tijdens hun diensten. Wanneer de situatie daarom vraagt ga je ook ter plekke naar de cliënt en de reeds aanwezig collega voor een beoordeling.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die

  • de opleiding geneeskunde afgerond heeft, aangevuld met de specialisatie psychiater
  • een geldige BIG registratie heeft
  • betrokken is en communicatief vaardig
  • betrokken wil zijn bij de opleiding van AIOS.

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug?

  • een uitdagende baan bij een enthousiast innovatief team
  • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg
  • mogelijkheden tot inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling
  • salaris passend bij de functie (AMS). 

Bijzonderheden

Wij maken graag kennis!
Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Dana Stel, Manager bedrijfsvoering, 06-51367325 / d.stel@mediant.nl.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij zien er naar uit!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 0847 ALG/lts-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 2
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 29-06-2020
Reageer voor 01-10-2020
Nummer 53564
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg