Psychiater (poli en FACT) - Doetinchem
GGNet

Functieomschrijving

Bij de divisie Ambulant Doetinchem ga je als psychiater ‘schotloos’ aan de slag. Dat betekent dat je zo veel mogelijk samenwerkt met de kliniek, wijkteams, BGGZ, FACT en Poli. We zijn daarin uniek in Nederland.

Dit ga je doen
Je bent eindverantwoordelijk voor het medisch psychiatrische behandelbeleid van individuele patiënten van het ambulante team. Je werkt mee aan het ontwikkelen en uitbouwen van ons team. We houden daarbij rekening met jouw ambities en competenties. Daarnaast participeer je in het crisisdienstrooster.

Hier ga je werken
De divisie Ambulant Doetinchem houdt zich bezig met ambulante zorg, groepsaanbod en deeltijdbehandelingen, in nauwe samenwerking met de kliniek. Het team bestaat uit verschillende disciplines en biedt hulp aan poli-patiënten en patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening. In de regio Doetinchem zijn drie regionaal verankerde ambulante teams waar ook preventie en BGGZ zijn geïntegreerd. Daar werken we goed mee samen. Op dit moment zijn we een bipolaire poli aan het opzetten, waarbij we meer leefstijlinterventies gaan toepassen. Als team zijn we op weg naar zelforganisatie.

Dit ben jij

  • Je werkt graag samen met andere professionals
  • Je voelt je prettig bij de bijzondere verantwoordelijkheid die wij de psychiater als onderscheidende discipline toekennen
  • Je houdt van je vak
  • Je hebt de energie om te vernieuwen, maar wilt behouden wat van waarde is
  • Je bent geregistreerd als specialist bij het MSRC

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (cao Geestelijke Gezondheidszorg, salarisschaal Medisch Specialisten). Het salaris is afhankelijk het aantal jaren (relevante) werkervaring. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het aantal uur is in overleg. Je krijgt een budget voor bij- en nascholing (cao Geestelijke Gezondheidszorg). Verder biedt GGNet mogelijkheden voor verdiepende scholing en een eigen nascholingscyclus (jaarlijks maximaal 24 accreditatiepunten).

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet via onderstaand formulier!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Theo Meulman, manager Ambulant Doetinchem, via 088-933-4675 of t.meulman@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 201864
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC Doetinchem
Postcode 7001DP
Stad Doetinchem
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52200

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet