Psychiater Scelta
GGNet

Functieomschrijving

Voor onze expertisecentrum voor persoonlijkheidsproblematiek Scelta zijn we voor de locatie Den Haag op zoek naar een psychiater. 

Dit ga je doen
Je maakt deel uit van de medische staf en het multidisciplinaire team waar behandeling geboden wordt gericht op Persoonlijkheidsproblematiek. Als psychiater lever je binnen het behandelteam een aandeel in de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van de patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de medisch psychiatrische zorg. Daarnaast ben je regiebehandelaar en dus eindverantwoordelijk voor de behandeling van een groep patiënten.

Hier ga je werken
Scelta Den Haag, biedt hulp aan patiënten met een persoonlijkheidsstoornis (in combinatie met complexe trauma). Behandeling vindt plaats in een ambulante setting. Het team bestaat uit 16 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of verzorging van ongeveer 300 patiënten.

Scelta is een landelijk opererend expertisecentrum voor persoonlijkheidsproblematiek. Het expertisecentrum kent momenteel vestigingen in Apeldoorn, Nijmegen en Den Haag. ‘Kunnen kiezen’ luidt ons bedrijfsmotto. Dat geldt niet alleen voor patiënten maar ook voor onze medewerkers. Want naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een plezierige kleinschalige werkomgeving en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit ben jij

• Je hebt een afgeronde academische opleiding tot arts (inclusief BIG registratie als zodanig) en een medische specialisatie tot psychiater (inclusief MSRC Registratie).
• Je beschikt over brede en grondige kennis van de actuele wetenschappelijke theorieën en behandelmethoden.
• Vanzelfsprekend ben je sociaal zeer vaardig en heb je een sterk probleemoplossend vermogen.
• Wij zoeken een teamspeler die plezier beleeft aan het inspireren van anderen, zowel teamleden als patiënten maar ook stressbestendig is.
• Kennis van en affiniteit met Persoonlijkheidsstoornissen is van belang.

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 16-24 uur per week. De functie van psychiater is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten. Je krijgt daarnaast een persoonlijk budget voor bij- en nascholing, conform CAO-GGZ. Bovendien beschikken we over een eigen nascholingscyclus waarmee intern jaarlijks 24 accreditatiepunten te vergaren zijn.

Solliciteren

Solliciteren?
Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet via onderstaand formulier!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hans de Klein (manager Scelta) via 088-933-4523.

Type Vacature
Intern nummer 202023
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, Scelta Den Haag
Postcode 2518ES
Stad 's-gravenhage
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52187

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet