Psychiater
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij werken op het grensvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie? Dan is dit jouw vacature!

Wij zijn voor onze sector Specialistisch Verblijf Oost op zoek naar een:

Psychiater
(12-32 uur per week, in overleg)

Wat ga je doen?
Binnen het multidisciplinaire team waarin je werkt, heb je een belangrijke rol in de psychiatrische hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling. Je levert een belangrijke bijdrage aan het teamproces en werkt vanuit het perspectief van herstelgericht organiseren. Je verricht individuele diagnostiek en biedt behandelingen bij cliënten met een breed scala aan psychiatrische stoornissen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandeling van de cliënten en lever je een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken. Je geeft mede vorm aan het behandelklimaat binnen de sector Specialistisch Verblijf Oost en werkt intensief samen met verschillende disciplines.

“Ik doe mijn werk op het grensvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie. Dat maakt mijn baan als psychiater binnen Trajectum boeiend. De cliënten zijn mensen met een lichte verstandelijke beperking en daarnaast is sprake van complexe en langdurende gedrags- en/of psychiatrische problematiek. Een deel van de cliënten heeft gedurende langere tijd zorg nodig en is moeilijk te stabiliseren. Ik ben er van onder de indruk hoe vaak dat bij Trajectum toch lukt. Ik sta je graag te woord over onze vacature: (”Cees Baas”)

Waar kom je te werken?
Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

De zorg bij Specialistisch Verblijf Oost is individueel afgestemd op de behoeftes van de cliënt. Er wordt zorg geboden op verschillende niveaus: van besloten, intensieve zorg tot een maximaal zelfstandige woonvorm met 24-uurszorg op het terrein en daarbuiten. We kunnen alle onderdelen van de zorg toevoegen of weglaten. Denk aan individuele dagprogramma’s en veel keuze in de dagbesteding. Er zijn open en gesloten groepen, maar ook groepen waarin de beslotenheid op- en afgeschaald kan worden. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld zelfstandige units op het terrein, maar ook in de straat om de hoek en in het dorp. Ook de dagbesteding is er in allerlei varianten: op het terrein, buiten het terrein, individueel of met een groep. En we werken samen met lokale ondernemers.

Functie eisen

Wie ben jij?
We zoeken jou als jij jezelf hierin herkent:

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater en een actuele BIG registratie;
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag;  
  • Je hebt een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je houdt ervan om het ‘samen te doen’: je kunt medewerkers binden en verbinden;
  • Je bent flexibel en betrouwbaar.

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?
Naast een inspirerende functie binnen een multidisciplinair team met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling en beweging is bieden we je de kans om je optimaal te ontplooien. Binnen ons team heerst een sfeer waarin er ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Je maakt deel uit van de psychiatergroep van Trajectum, die regelmatig eigen overleg en deskundigheidsbevordering organiseert. Uiteraard horen goede arbeidsvoorwaarden er ook bij:

  • Contractvorm is bespreekbaar (een arbeidsovereenkomst of inzet als ZZP’er);
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Een fietsplan;
  • Bedrijfsfitness.

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer weten over deze vacature? Petra van Gennip, GZ-Psycholoog (06-13523951) en John Molema, Manager Bedrijfsvoering (06-15948829) kunnen je alles over deze vacature vertellen.

Liever direct solliciteren? Klik op de button ‘direct solliciteren’

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Specialistisch Verblijf
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij John Molema, Manager Bedrijfsvoering (06-15948829)
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 20-07-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 22-08-2020
Nummer 53921

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum