Psychiater VGGNet
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen en enthousiaste psychiater? Bij het Expertisecentrum VGGNet bied je diagnostiek en behandeling aan volwassenen met psychiatrische stoornissen én een licht verstandelijke beperking.

Dit ga je doen
Als psychiater lever je binnen het behandelteam je aandeel in de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van de patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg. Daarnaast ben je hoofdbehandelaar en dus eindverantwoordelijk voor een groep patiënten. Je neemt zo nodig waar voor je collega-psychiaters en je neemt als achterwacht deel aan crisisdiensten.

Hier ga je werken
Het Expertisecentrum VGGNet biedt diagnostiek en behandeling aan volwassenen met psychiatrische stoornissen én een lichte verstandelijke beperking. We bieden verschillende vormen van behandeling: vanuit een poli, een deeltijd en in een kliniek. De verschillende vormen van behandeling zijn sterk verbonden met elkaar, met de keten binnen GGNet en met de externe zorgketen.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding tot arts (inclusief BIG registratie) en een medische specialisatie tot psychiater (inclusief MSRC Registratie)
  • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en met psychiatrie. Werkervaring op dit gebied is een pre
  • Je hebt grondige kennis van de actuele wetenschappelijke theorieën en behandelmethoden
  • Je bent een gedreven teamspeler die plezier beleeft aan het inspireren van anderen, maar die ook stressbestendig is
  • Je bent sociaal zeer vaardig en je hebt een sterk probleemoplossend vermogen

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (CAO Geestelijke Gezondheidszorg, salarisschaal Medisch Specialisten) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een budget voor bij- en nascholing (CAO Geestelijke Gezondheidszorg). Verder biedt GGNet mogelijkheden voor verdiepende scholing en een eigen nascholingscyclus (jaarlijks maximaal 24 accreditatiepunten).

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ester van Beek, manager VGGNet, via 088-933-4216.

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, VGGNet Warnsveld
Postcode 7230GC
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 17-03-2020
Ingangsdatum 17-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52135

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet