Psychiater voor het Centrum voor Psychotrauma
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Bij ons kun je doen waar je goed in bent; cliënten behandelen!
Wij zoeken binnen ons circuit Curatieve Zorg een

Psychiater voor het Centrum voor Psychotrauma
Uren in overleg

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
Ons circuit Curatieve Zorg (CCZ) richt zich op planbare zorg en op relatief kortdurende, op behandeling gerichte activiteiten.
Het centrum voor Psychotrauma is een specialistisch ambulant behandelcentrum op het gebied van psychotraumaverwerking voor cliënten van alle leeftijden. We hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot het poliklinisch expertise centrum voor Oost Nederland. We werken met verschillende behandelmethoden en protocollen en maken deel uit van het Netwerk Psychotrauma Nederland.
Als psychiater ben je nauw betrokken bij de diagnostiek en het behandelbeleid van de cliënt, vanaf het moment van aanmelding. Dit doe je samen met het multidisciplinair team, waar je onderdeel van uitmaakt. Je bent verantwoordelijk voor de psychiatrische diagnostiek en farmacotherapie. Het team psychotrauma is een stevig en ervaren team die samenwerking, openheid en verbinding hoog in het vaandel heeft staan.
Omdat we als circuit volop in ontwikkeling zijn is het een zeer interessante werkplek. En omdat we de randvoorwaarden goed georganiseerd hebben, kun jij doen waar je goed in bent; cliënten behandelen!

Jij hebt

 • De opleiding geneeskunde afgerond, aangevuld met de specialisatie psychiater.
 • Een geldige BIG-registratie.
 • Een open houding, bent toegankelijk met een professionele afstand.
 • Gevoel voor humor en kunt goed relativeren.

Jij bent

 • Een actief persoon die rust kan brengen in hectische situaties.
 • Makkelijk in contact, empathisch, verbindend.
 • Doortastend, actief, gestructureerd.
 • Creatief in je aanpak met een nuchtere insteek.
 • Analytisch.

Wat krijg je ervoor terug

 • Ondersteuning door een goed werkend secretariaat, waardoor veel (administratief) werk uit handen wordt genomen.
 • Samenwerken in een multidisciplinair team. Denk hierbij aan klinisch psychologen, (GZ-) psychologen, verpleegkundig specialisten en ambulante hulpverleners.
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling door opleiden, maar ook door betrokken te zijn bij het opleiden van anderen (Centrum voor Psychotrauma biedt een AIOS opleidingsplek).
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Wij bieden ruimte voor onderzoek.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris passend bij de functie (AMS).

Wij maken graag kennis!
En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!
Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt solliciteren via onderstaande knop. Je kunt hiervoor ook bellen met Jürgen Jolink, manager bedrijfsvoering, 06-28828525.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.werkenbijmediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 13
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 2
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 03-01-2022
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 54328

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg