Psychiatrisch verpleegkundige - De Boog
GGNet

Functieomschrijving

Jij werkt nauw samen met een multidisciplinair team binnen het Expertisecentrum voor forensische psychiatrie, De Boog in Warnsveld. Jij hebt als verpleegkundige in dit team inbreng in forensische risicotaxaties en het opstellen van signaleringsplannen. Net als ons zie jij dat structuur bieden, maar ook zeker aandacht hebben voor het verhaal, als belangrijke kern in jouw werkzaamheden.

Dit ga je doen
Jij bent een nieuwsgierige team-player die een groep van 10 patiënten begeleidt tijdens hun behandeling binnen de forensische zorg. Als psychiatrisch verpleegkundige stel je samen met je collega’s verpleegkundige diagnoses en maak je aan de hand van een behandelplan een verpleegplan. Je coördineert als eerstverantwoordelijk verpleegkundige voor toegewezen patiënten onder andere de uitvoering van het verpleegplan. Multidisciplinair heb je de verpleegkundige inbreng in forensische risicotaxaties en het opstellen van signaleringsplannen.

Tevens:
• Ben je coördinerend begeleider voor een aantal van jouw patiënten.
• Geef je stagebegeleiding aan leerlingen en stagiaires.
• Draag je bij aan de ontwikkeling van de zorg door deel te nemen aan overleggen en groepen.

Hier ga je werken
GGNet FPA De Boog in Warnsveld biedt hulp aan patiënten met een psychiatrische stoornis die veelal in aanraking met justitie zijn geweest of dreigen te komen. Dit schept een bijzondere atmosfeer waarin structuur een belangrijke rol speelt, maar altijd in combinatie met zorg en aandacht voor de patiënt en zijn verhaal. Aangezien de problematiek zeer uiteenlopend is, zijn maatwerk, nauwe samenwerking en korte lijnen kernbegrippen op De Boog. De Boog telt 8 afdelingen met een omvang van max 10 bedden en een forensische RIBW-woonvoorziening. Iedere afdeling heeft een zo specifiek mogelijke eigen patiënten populatie en een eigen team.

Je werkplek is boog 4: een gesloten opname/ behandelafdeling voor patiënten met een autismespectrumstoornis. De groep telt 10 patiënten. Naast een stoornis in het autistisch spectrum, is er vaak sprake van comorbiditeit. Hierbij kan gedacht worden aan een psychotische stoornis, bipolaire stoornis en verslavingsproblematiek. Bij onze patiënten is vaak sprake van individuele begeleiding. Patiënten volgen hun eigen individuele programma en behandeling. De problematiek is zeer uiteenlopend en vraagt om een patiëntgerichte en diverse aanpak.

Dit ben jij

Wij vinden het belangrijk dat jij, naast een kritische blik en een positieve en humorvolle inzet, ook in staat bent om je empathisch op te stellen. Jij weet om te gaan met weerstand, waarbij jij overtuigingskracht en tact bezit. Onze patiënten hebben belang bij goede structuur en jij kan dit hen als geen ander bieden. Jij kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Creatief zijn in het bedenken van oplossingen in niet-alledaagse problemen gaat jouw gemakkelijk af.

Daarnaast:
✔ Ben jij in het bezit van minimaal een diploma mbo-verpleegkunde (inclusief BIG-registratie).
✔ Heb jij ervaring en affiniteit met het werken met mensen met een autismespectrumstoornis
✔ Heb jij (bij voorkeur) ervaring in de forensische psychiatrische en of werken met forensische maatregelen.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving en daarnaast kun je rekenen op:

✔ Een dienstverband voor minimaal 28 uur tot maximaal 36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
✔ Een goed salaris (CAO FWG 45, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 3.229,-).
✔ Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
✔ Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Solliciteren

Solliciteren
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae via onderstaand formulier voor woensdag 12 augustus.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jolanda Kamperman, zorgcoördinator van groep 4, via 088-9331574.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Odette ten Bulte, Recruiter, via 06-46975846.

Voor FPA De Boog zijn wij vaker op zoek naar verpleegkundigen en gaan dan ook graag met jou in gesprek wanneer jij hier meer over wil weten!
Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202213
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 13-07-2020
Ingangsdatum 13-07-2020
Reageer voor 12-08-2020
Nummer 53811

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet