Psychiatrisch Verpleegkundige 2
GGNet

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Als psychiatrisch verpleegkundige stel je de verpleegkundige diagnose en maak je een verpleegplan aan de hand van een standaard. Op basis van dit verpleegplan verleen je zorg aan patiënten. Daarbij fungeer je als eerst verantwoordelijk verpleegkundige en coördineer je voor toegewezen patiënten o.a. de uitvoering van het verpleegplan. Je draagt bij aan ontwikkeling o.a. door deelname aan overleggen en commissies en door het geven van stagebegeleiding. Je werkt in een team en bent verantwoordelijk voor een goede werkoverdracht en het rapporteren van problemen en bijzonderheden. Er wordt gewerkt volgens het principe van coördinerend (persoonlijk) begeleiderschap. Je neemt deel aan het multidisciplinaire team.

Hier ga je werken

Afdeling Akkerman in Terborg is een voortgezette behandelafdeling. We bieden hulp aan psychiatrische patiënten van 65 jaar en ouder. De levensfaseproblematiek is belangrijker dan de leeftijdsgrens. Behandeling vindt plaats in een klinische setting. Het team bestaat uit 22 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of verzorging van 23 patiënten. Op afdeling Akkerman staat gastvrije zorg voor de patiënt centraal, maar ook de manier waarop de medewerkers met elkaar omgaan is enorm belangrijk.

Functie eisen

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van minimaal een diploma MBO-Verpleegkunde (inclusief BIG- registratie)
  • Je hebt ruime werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg
  • Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen
  • Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten.
  • Tact, empathie en overtuigingskracht zijn belangrijke eigenschappen voor het uitoefenen van deze functie.

Inschaling

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving en de mogelijkheid om de opleiding HBO-V te doen, na de gebruikelijke inwerkperiode. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. De functie van psychiatrisch verpleegkundige 2 is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 45.

Bijzonderheden

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Reinders, manager Ouderen Achterhoek, via telefoonnummer (088) 933 4758

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl

Type Vacature
Intern nummer 13-3-2019
Organisatie GGNet
Locatie GGnet, RVE Doetinchem, locatie Terborg
Postcode 7061AP
Stad Terborg
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 12-02-2019
Ingangsdatum 11-02-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 43655

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet