Psychiatrisch Verpleegkundige 2 of 3 bij Ouderen
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij op je best in onverwachte en hectische situaties? En lijkt jou werken in de ouderenzorg leuk? Dan past werken met de oudere psychiatrische patiënt misschien wel bij jou. Als jij deel wilt uitmaken van een gezellig spontaan team, dan hebben wij ruimte voor meerdere verpleegkundigen zoals jij!

Dit ga je doen

Als psychiatrisch verpleegkundige stel je de verpleegkundige diagnose en maak je een verpleegplan aan de hand van een standaard. Op basis van dit verpleegplan verleen je zorg aan patiënten. Daarbij fungeer je als eerst verantwoordelijk verpleegkundige en coördineer je voor toegewezen patiënten o.a. de uitvoering van het verpleegplan. Je draagt bij aan ontwikkeling mede door deelname aan overleggen en commissies en door het geven van stagebegeleiding. Je werkt in een team en bent verantwoordelijk voor een goede werkoverdracht en het rapporteren van problemen en bijzonderheden. Er wordt gewerkt volgens het principe van coördinerend (persoonlijk) begeleiderschap. Je neemt deel aan het multidisciplinaire team.

Daarnaast coördineert de verpleegkundige 3 de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling en levert een bijdrage aan het totale behandelplan. Het verlenen van verpleegkundige consultatie en coaching behoort tevens tot het takenpakket.

Hier ga je werken

Kliniek Ouderen in Doetinchem biedt hulp aan mensen vanaf 65 jaar met ernstige psychische problemen, vaak in combinatie met lichamelijke problemen en/of cognitieve achteruitgang. Behandeling vindt plaats in een klinische setting. Het team bestaat uit 32 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of verzorging van 20 patiënten. Op basis van de zorgvraag stellen wij een behandelplan op voor onze patiënten. Dit doen we in overleg met relevante betrokkenen, zoals partners en kinderen, vooral als deze een rol spelen bij mantelzorgactiviteiten. Kliniek Ouderen werkt nauw samen met het ambulante team Ouderen.

Meer informatie over werken met ouderen

Functie eisen

Dit ben jij

Als jij een betrokken verpleegkundige bent die zich graag verder wil ontwikkelen, nodigen we je van harte uit te reageren. We gaan met plezier een gesprek met je aan als je:

 • Over een (bijna) afgeronde verpleegkundige opleiding niveau 4/5 beschikt. Heb je daarnaast enige ervaring in de psychiatrie en/of ouderenzorg? Nog beter!
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien (dag, avond en nacht) en in het weekend te werken.
 • Het leuk vindt om de rol van werkbegeleider op te pakken.
 • Goed kunt signaleren & analyseren en creatief in oplossingen denkt.
 • Houdt van hectiek en afwisseling.
 • Goed in een multidisciplinair team kunt samenwerken, maar ook zelfstandig.

Inschaling

Dit bieden we je

Wij bieden jou de volgende zaken:

 • Een arbeidsovereenkomst van 32 tot 36 uur per week,  in eerste instantie voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot een vast contract.
 • Salarisschaal FWG 45 voor de functie van psychiatrisch verpleegkundige 2 en salarisschaal FWG 50 voor psychiatrisch verpleegkundige 3, beide conform de CAO-GGZ.
 • Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is!
 • Enthousiaste en betrokken collega’s.
 • Gezellige en leuke werksfeer!

Bijzonderheden

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag vóór 30 april 2019 via onderstaand formulier.

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Monique Reinders, manager, via telefoonnummer (088) 933 4758. We horen graag jouw verhaal!

 Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl

Type Vacature
Intern nummer 13-204-2018
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Doetinchem
Postcode 7009BL
Stad Doetinchem
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 11-02-2019
Ingangsdatum 11-02-2019
Reageer voor 30-04-2019
Nummer 43648

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet