Psychiatrisch verpleegkundige
GGNet

Functieomschrijving

Als psychiatrisch verpleegkundige stel je de verpleegkundige diagnose en maak je een verpleegplan aan de hand van een standaard. Op basis van dit verpleegplan verleen je zorg aan patiënten. Daarbij fungeer je als eerst verantwoordelijk verpleegkundige en coördineer je voor toegewezen patiënten o.a. de uitvoering van het verpleegplan. Je draagt bij aan ontwikkeling mede door deelname aan overleggen en commissies en door het geven van stagebegeleiding. Je werkt in een team en bent verantwoordelijk voor een goede werkoverdracht en het rapporteren van problemen en bijzonderheden. Er wordt gewerkt volgens het principe van coördinerend (persoonlijk) begeleiderschap. Je neemt deel aan het multidisciplinaire team.
Daarnaast coördineert de verpleegkundige 3 de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling en levert een bijdrage aan het totale behandelplan. Het verlenen van verpleegkundige consultatie en coaching behoort tevens tot het takenpakke

Functie eisen

Als jij een betrokken verpleegkundige bent die zich graag verder wil ontwikkelen, nodigen we je van harte uit te reageren. We gaan met plezier een gesprek met je aan als je:

  • Over een (bijna) afgeronde verpleegkundige opleiding niveau 4/5 beschikt. Heb je daarnaast enige ervaring in de psychiatrie en/of ouderenzorg? Nog beter!
  • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien (dag, avond en nacht) en in het weekend te werken.
  • Het leuk vindt om de rol van werkbegeleider op te pakken.
  • Goed kunt signaleren & analyseren en creatief in oplossingen denkt.
  • Houdt van hectiek en afwisseling.
  • Goed in een multidisciplinair team kunt samenwerken, maar ook zelfstandig.

Inschaling

Salarisinschaling is conform CAO-GGZ, voor psychiatrisch verpleegkundigen (MBO-V) is dit schaal FWG 45. Voor psychiatrisch verpleegkundigen (HBO-V) si dit schaal FWG 50.

 

 

Bijzonderheden

Bij deze leuke en afwisselende baan kunnen wij je een arbeidsovereenkomst van 32 tot 36 uur per week bieden. In eerste instantie voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot een vast contract.

Je werkt met enthousiaste, betrokken en gezellige collega's in een team met een leuke werksfeer waarbij de werkzaamheden varieren  gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. 

 

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, Ouderen Doetinchem
Postcode 7009BL
Stad Doetinchem
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Monique Reinders
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 02-12-2019
Reageer voor 29-03-2020
Nummer 49905

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet