Psychiatrisch Verpleegkundige (HBO)
GGNet

Functieomschrijving

Maak jij werk van herstel?
GGNet zoekt een Verpleegkundige die zorg en psychiatrie weet te combineren.

Dit ga je doen
Als psychiatrisch verpleegkundige 3 ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van individuele en groepsgerichte zorg.  Daarnaast coördineer en organiseer je de dagelijkse werkzaamheden voor zowel de afdeling als de ambulante woonbegeleiding, en lever je een bijdrage aan het totale behandelplan. Je stemt af met in- en/of externe disciplines.

Je draagt bij aan ontwikkeling en kwaliteitsverbetering, o.a. door deelname aan overleggen en commissies en door het geven van stagebegeleiding. Daarnaast verleen je verpleegkundige consultatie en coaching, zowel intern als extern wanneer dat gevraagd wordt. Je werkt in een team en bent verantwoordelijk voor een goede werkoverdracht en het rapporteren van problemen en bijzonderheden aan de manager. Ook adviseer je de manager over zorginhoudelijke en organisatorische vraagstukken op de Voortgezette Behandelafdeling. Je neemt deel aan het multidisciplinaire team.

Hier ga je werken
De Voortgezette Behandelafdeling verhuist in 2020 van het gebouw de Linde aan de Deventerstraat naar het RGC bij het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. De Voortgezette behandelafdeling biedt behandeling aan ouderen die veelal op latere leeftijd worden geconfronteerd met de problemen als gevolg van hun psychiatrische aandoening. Behandeling vindt plaats in een klinische setting. Daarnaast wordt er ook begeleiding aan patiënten thuis geboden.  Doel van de hulpverlening is voorkomen dat de ziekte en psychosociale problematiek ernstiger worden (stabilisatie) en het verminderen van de daaruit voortvloeiende beperkingen en handicaps.

Het verpleegkundig team bestaat uit 18 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of verzorging van 20 patiënten

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van minimaal een diploma HBO-Verpleegkundige (inclusief BIG-registratie)  en hebt bij voorkeur werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg of het werken met patiënten met psychiatrische problematiek.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
  •  Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten.
  • Tact en overtuigingskracht zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie., waarbij je in staat bent om te reflecteren op eigen handelen en dat van anderen in multidisciplinair verband.
  • Je kunt overstijgend denken en zo een bijdrage leveren aan het beleid binnen GGNet Ouderen.

Inschaling

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd.

Je kunt rekenen op een goed salaris. De functie van GGZ agoog is conform de cao GGZ ingeschaald in FWG 50 - (€2535-€3467) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% . Inschaling is afhankelijk van ervaring. Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen.

Maar boven alles bieden we je een baan waarbij je écht voldoening haalt uit jouw werk. Dit werk draait om mensen. Om mensen zich weer goed te laten voelen, zodat zij hun leven ten volste kunnen leven. En daar kun jij aan bij dragen, door deze  mensen meer dan ooit te voren voorop te gaan stellen, bij alles wat we doen.

Bijzonderheden

Solliciteren?
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marga Mulder, manager Ouderen, via telefoonnummer 088-9334981of m.mulder@ggnet.nl

Type Vacature
Intern nummer 202035
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Apeldoorn
Postcode 7334DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 13-12-2019
Ingangsdatum 13-12-2019
Reageer voor 31-03-2020
Nummer 50153
Doorsturen Bekijk PDF

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet