Psychiatrisch verpleegkundige HIC & IVB
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een psychiatrisch verpleegkundige die wilt bijdragen aan de herstelgerichte zorg? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.

Dit ga je doen

Je stelt diagnoses en maakt behandelplannen. Je bent de persoonlijk begeleider van je patiënten, voor wie je de zorg coördineert. Ook onderhoud je contact met het patiëntsysteem. Ook draag je bij aan ontwikkeling, onder meer door deel te nemen aan overleggen en commissies en door stagiairs te begeleiden. Verder zorg je voor een goede werkoverdracht en rapporteer je problemen en bijzonderheden.

Jij houdt je bezig met het bevorderen en in stand houden van een behandel- en leefklimaat waarin structuur, veiligheid en begeleiding geboden wordt. In teamverband en individueel begeleid je patiënten in de dagelijkse leefsituatie.

Daarnaast ben je bezig met;

• Samen met de patiënten werk je aan herstel en biedt je hen perspectief.
• Je neemt deel aan zorg-afstemmingsgesprekken.

Hier ga je werken

De Buurse is een afdeling voor intensieve vervolgbehandeling, waar zeer kwetsbare patiënten met een intensievere behoefte aan zorg klinisch worden behandeld. Professionele zorg voor de complexe psychiatrische patiënt, met meestal ook verstandelijke beperkingen in combinatie met middelenmisbruik, is onze specialiteit. We gaan uit van herstelgerichte zorg en autonomie van de patiënt. We bieden zorg op maat. Patiënten hebben naar eigen behoefte, voorkeuren en mogelijkheden een dagprogramma. Zowel in groepsverband als individueel.

Binnen De Buurse in Apeldoorn werk je zowel op de Intensieve Vervolgbehandeling (IVB) als op de High Intensive Care (HIC).

HIC
Het werken op een HIC (High en Intensive Care) belooft nooit saai te zijn, maar uitdagend, vernieuwend en dynamisch. Belangrijke stappen naar herstel bereiken we samen. Samen met de patiënt, zijn naasten, ketenpartners en het team. Hier kun jij vanuit de laatste ontwikkelingen in de ggz, een bijdrage leveren aan het herstel van de patiënten en weet je samen met je collega’s een sfeer te creëren die bijdraagt aan het herstel van de patiënt en een positieve werksfeer op de afdeling.

IVB
De IVB is een dynamische afdeling waar patiënten verder stabiliseren, behandeling krijgen en vervolg- of her-diagnostiek krijgen om in de maatschappij te kunnen re-integreren. Professionele zorg voor de complexe psychiatrische patiënt, met meestal ook verstandelijke beperkingen in combinatie met middelenmisbruik, is onze specialiteit. We gaan uit van herstelgerichte zorg en autonomie van de patiënt. We bieden zorg op maat. Als verpleegkundige op de intensive vervolg behandeling (IVB) begeleid je patiënten bij het terug winnen van hun zelfstandigheid en resocialisatie.

Dit ben jij

✔ Je hebt een MBO- of HBO-diploma verpleegkunde (inclusief BIG-registratie).
✔ Je weet ongewenst en/of ontwrichtend gedrag te hanteren, kunt dit beïnvloeden en je kunt de-escalerend werken
✔ Je werkt graag in een team en weet je collega’s te versterken, te inspireren en te motiveren
✔ Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend, innovatief en gaat alleen voor de hoogste kwaliteit van zorg
✔ Met jouw alertheid weet je belangrijke signalen tijdig te herkennen.
✔ Je kunt op je eigen handelen en teamprocessen reflecteren
✔ Je biedt gastvrije en gepaste zorg aan je patiënten en hun naasten, met name in moeilijke situaties

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving en daarnaast kun je rekenen op:

• Een vast dienstverband voor 32-36 uur per week
• Een goed salaris (CAO FWG 45, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 3.326,-).
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren).
• Toegang tot de GGZ-Elearning academie, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld; aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof

Bijzonderheden

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Wil jij inhoudelijk meer weten over de vacature of functie? Neem dan contact op met Remco Uenk, manager Acute Zorg Apeldoorn, via telefoonnummer 088-933-4866.

Heb je vragen of de werving & selectieprocedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Giovanni Lie-A-Sak, Recruiter, via 06-51638835.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202363
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, Apeldoorn
Postcode 7323 PT
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 25-05-2021
Ingangsdatum 25-05-2021
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68412

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet