Psychiatrisch verpleegkundige Medium Care
Dimence Groep

Functieomschrijving

Ben jij een Psychiatrisch Verpleegkundige? Affiniteit met spoedeisende psychiatrie?  Aan de slag bij een toonaangevende GGZ instelling? Lees dan snel verder!

De divisie Spoedeisende Psychiatrie is een dynamisch onderdeel van Stichting  Dimence en bestaat uit verschillende functies, klinisch en ambulant. Gezamenlijk hebben zij één gemeenschappelijke functie: interventies plegen bij die categorie patiënten welke kampt met een acute crisissituatie waarbij hulp geen uitstel duldt.

Je gaat werken op de klinische afdeling Medium Care. De MC is een acute opname afdeling voor patiënten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken en voor wie een opname nodig is. De afdeling is modern en ruim van opzet en sluit maximaal aan bij de wensen van de patiënten en het behandelteam.

Je interventies zijn gericht op het bestrijden van de crisis zodat er bij de patiënt, diens naastbetrokkenen én de hulpverleners weer ruimte ontstaat voor verdere gespecialiseerde behandeling van de psychische klachten of de psychiatrische ziekte.

Functie eisen

Wat ga je doen?
Je realiseert een efficiënte en effectieve uitvoering van de verpleegkundige werkzaamheden op basis van het verpleegplan. Tevens lever je een bijdrage aan het opstellen hiervan. Je verricht observerende, begeleidende, verplegende en verzorgende werkzaamheden. Je intervenieert in crisissituaties welke steeds weer anders zijn: creativiteit in denken en handelen wordt daarom op prijs gesteld!
Daarnaast draag je zorg voor een registratie van verpleegkundige en patiëntgegevens. 


Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste BIG geregistreerde Psychiatrisch Verpleegkundige. Verder:

  • Beschik je over een diploma HBO-V, MBO-V of SPH en heb je ervaring in de GGZ,
  • Ben je in staat om in teamverband te werken en weet je op een stimulerende en motiverende wijze om te gaan met patiënten,
  • Heb je een proactieve houding en spreken de begrippen professionaliteit, eigenaarschap, ontwikkelen en flexibiliteit je in het bijzonder aan,
  • Vind je het geen probleem om op onregelmatige tijden te werken.

Inschaling

Wij hebben veel te bieden!
Het betreft een functie voor 24-32 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in FWG 45 van de CAO ggz.
 

Bijzonderheden

https://www.werkenbijdimencegroep.nl/vacature/psychiatrisch-verpleegkundige-medium-care 

Enthousiast? Reageer dan gelijk via de sollicitatiebutton!

De gesprekken vinden plaats in de week van 25 november 2019.

Type Vacature
Organisatie Dimence Groep
Locatie Dimence, locatie in Almelo
Postcode 7607GD
Stad Almelo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op met Ed van Harn, teamleider op telefoonnummer (06) 23 49 05 13.
Functie(s) Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 01-11-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 24-11-2019
Nummer 49322
Doorsturen Bekijk PDF

Dimence Groep

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2.400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Dimence helpt mensen ontwikkelen. We geloven in de kracht van mensen om zich te ontwikkelen. We zetten in op vooruitgang en herstel, met altijd het doel om beter te worden. Niet alleen in de betekenis van genezen of (beter) leren omgaan met beperkingen, maar ook van groei als persoon, professional en organisatie. Drie eigenschappen zijn bepalend voor ons karakter: gastvrij, veilig en resultaatgericht.

Meer over Dimence Groep