Psychiatrisch verpleegkundige (Resocialisatie)
GGNet

Dit ga je doen

GGNet zoekt voor kliniek de Meent, onderdeel van Intensieve Voortgezette Behandeling in Warnsveld, verpleegkundige met hart voor de zorg en psychiatrie. IVB Warnsveld biedt specialistische behandeling en begeleiding voor kwetsbare mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA). Team 1 kenmerkt zich door een focus op resocialisatie en stabilisatie.

Als psychiatrisch verpleegkundige op de Meent ben je nieuwsgierig en een teamplayer. Je stelt vanuit de kritische vraag een verpleegkundige diagnose en maakt aan de hand van een behandelplan een verpleegplan. Op basis van dit verpleegplan verleen je zorg aan patiënten.

Daarbij

  • Fungeer je als eerstverantwoordelijk verpleegkundige en coördineer je voor toegewezen patiënten o.a. de uitvoering van het verpleegplan.
  • Je werkt in een multidisciplinair team en bent verantwoordelijk voor een goede werkoverdracht en het rapporteren van problemen en bijzonderheden.
  • Er wordt gewerkt volgens het principe van coördinerend (persoonlijk) begeleiderschap.

Hier ga je werken

De Meent is een afdeling voor klinische langdurige zorg, waar intensieve voortgezette behandeling wordt geboden aan de zogenoemde EPA-groep.
De afdeling biedt plaats aan ca. 100 volwassenen (18 jaar en ouder) met langdurige hoog complexe psychiatrische of psychosociale problemen van zodanige aard, dat zij intensieve behandeling en begeleiding nodig hebben. Her diagnostiek, richtlijnconform behandelen en doelgericht toewerken naar herstel zijn hierbij de leidende principes. In het zorgprogramma DITSMI wordt dit integraal neergezet. Het zorgmodel (oftewel werkwijze) dat de Meent in 2013 geïntroduceerd heeft, wordt gezien als uniek en innovatief binnen een klinische setting. Verpleegkundige teams werken niet groepsgericht, maar worden ‘outreachend’ ingezet, wat positief bijdraagt aan herstel (‘fact in de kliniek’). Dit model wordt landelijk gezien als vooruitstrevend. Kortom, ontwikkelgericht en ambitieus zijn kenmerken die op deze kliniek van toepassing zijn.

Binnen de  Meent kom je in team 1 (resocialisatie &stabilisatie) te werken, het team biedt  herstel ondersteunende zorg aan patiënten waarbij we ons richten op het voorkomen van chroniciteit. Patiënten verblijven bij ons, zo lang als het nodig is en zo kort als mogelijk. Onze richtlijn daarbij is een verblijfsduur van maximaal 1 jaar. Wij geloven in de kracht van positieve psychiatrie en herstel ondersteunende zorg en hebben veel aandacht voor resocialisatie. Daar ligt nu al onze kracht.

Dit ben jij

Als professional sta je garant voor de beste herstelgerichte zorg voor cliënten, Daarnaast ben je:

✔ Je beschikt over een diploma mbo of hbo-verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.
✔ Een echte aanpakker; enthousiast en betrokken. Ondersteunde zorg is jouw tweede natuur.
✔ Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
✔ Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten. Tact en overtuigingskracht zijn belangrijke eigenschappen voor het uitoefenen van deze functie.
✔ Je bent bekend met de doelgroep en je bent in staat om verder te kijken dan de standaard behandelingen.
✔ Reflecteren op eigen handelen en het geven van feedback behoort tot jouw kerncompetenties.
✔ Belangstelling hebben voor en ervaring met somatiek is een vereiste.
✔ Wij zoeken een collega met een kritische blik en een positieve en humorvolle inzet, die in staat is zich empathisch op te stellen.
✔ Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien.

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving en daarnaast kun je rekenen op:

Een dienstverband voor 24- 36 uur per week
Een goed salaris (CAO FWG 45, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring min € 1.996,- max € 3.396,-).
Een eindejaarsuitkering van 8,33%
Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren) naar rato.
Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ-Elearning academie en GoodHabitz, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking.
Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld; aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets.

Solliciteren

preekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. We ontvangen je Motivatiebrief en CV graag vóór 1 november 2021.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Inez Rietberg (Senior psychiatrisch verpleegkundige), via telefoonnummer 088-933 1758.

Vragen over de werving & Selectie procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Giovanni Lie-A-Sak, Recruiter, via 06-51638835.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202603
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 02-11-2021
Ingangsdatum 02-11-2021
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 72373

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet