Psychiatrisch verpleegkundige (verslavingspsychiatrie)
GGNet

Dit ga je doen

Mede dankzij jouw inzet krijgen de patiënten weer grip op hun leven. Als verpleegkundige maak je deel uit van het herstelproces, jij ziet de mens achter de psychiatrische en verslavingsproblemen.

Hier ga je werken

Team DD (Dubbel Diagnostiek) – IVB Warnsveld kenmerkt zich door het bieden van herstel ondersteunende zorg aan ongeveer 19 patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening en verslavingsproblematiek. Gedurende behandeling wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden om herstel te bevorderen. Hierbij ligt de focus op het creëren van vertrouwen om samenwerking aan te gaan. Herstel is op maat en per individu afhankelijk. We kijken samen met de patiënt naar de ontwikkelingsmogelijkheden zodat niet het problematiek op de voorgrond staat maar het herstel!. We proberen deze positief te beïnvloeden door goed context aan te bieden met ‘zorg op maat’.

Om dit te kunnen realiseren werken we met CRA methode, diverse therapieën en met de ondersteuning van motiverende gespreksvoering proberen we de behandeling succesvol te maken.

Team DD is volop in de ontwikkeling met een fris nieuw team. Dit betekent veel nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Het komende jaar leggen we de focus dan ook op de verdere ontwikkeling van ons behandelaanbod en deskundigheidsbevordering van het team binnen IVB Warnsveld.

Dit ben jij

Als toekomstig lid van DD team deel jij onze visie op herstelgerichte zorg, daarnaast:
✔ Je hebt een afgeronde MBO- of HBO- verpleegkundige opleiding,
✔ Je hebt werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg
✔ Je kunt zelfstandig functioneren en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
✔ Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten.
✔ Tact en overtuigingskracht zijn belangrijke eigenschappen voor het uitoefenen van deze functie.

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving en daarnaast kun je rekenen op:
• Een dienstverband voor 36 uur per week
• Een goed salaris (CAO FWG 45, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring min 1.996,- max € 3.396,-).
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren) naar rato.
• Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ-Elearning academie en GoodHabitz, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld; aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. We ontvangen je CV en motivatiebrief graag voor vrijdag 13 mei.

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan even contact op met Felix van den Sigtenhorst (Teamleider) via 088 933 5677.

Vragen over de werving- en selectieprocedure? Neem contact op met onze recruiter, Giovanni Lie-A-Sak via 06-51638835 of via [email protected]
Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [email protected].

Type Vacature
Intern nummer 202838
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 12-05-2022
Ingangsdatum 12-05-2022
Reageer voor 19-05-2022
Nummer 110836

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet