Psychiatrisch Verpleegkundigen 2 of 3
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde Psychiatrisch Verpleegkundige 2 of 3? Bij GGNet divisie Specialismen (Groenlo) ga je aan de slag op de afdeling Ouderen.

Dit ga je doen

Als psychiatrisch verpleegkundige stel je de verpleegkundige diagnose en maak je een verpleegplan aan de hand van een standaard. Op basis daarvan verleen je zorg aan patiënten Je coördineert als eerstverantwoordelijk verpleegkundige voor toegewezen patiënten onder andere de uitvoering van het verpleegplan. Daarnaast draag je bij aan ontwikkeling, onder meer door deel te nemen aan overleggen en commissies en door stagiairs te begeleiden. Verder zorg je voor een goede werkoverdracht en rapporteer je problemen en bijzonderheden. Daarbij werk je volgens het principe van coördinerend (persoonlijk) begeleiderschap. Je neemt deel aan het multidisciplinaire team. 

Je coördineert (als verpleegkundige 3) de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling en je levert een bijdrage aan het totale behandelplan. Ook verpleegkundige consultatie en coaching horen tot je takenpakket.

Hier ga je werken

Afdeling de Wieken in Groenlo is een voortgezette behandelafdeling. Zij biedt hulp aan patiënten vanaf 65 jaar met ernstige psychische problemen, vaak in combinatie met lichamelijke problemen en/of cognitieve achteruitgang. De behandeling vindt plaats in een klinische setting. Samen met 22 collega’s ben je verantwoordelijk voor de behandeling en verzorging van 20 patiënten. We vinden gastvrije zorg én een collegiale werksfeer enorm belangrijk. De kliniek Ouderen werkt nauw samen met het ambulante team Ouderen.

Dit ben jij

  • Je hebt een mbo- of hbo-diploma verpleegkunde (inclusief BIG-registratie)
  • Je hebt ruime werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
  • Je bent zelfstandig, creatief, overtuigend, empathisch en tactvol.
  • Je kunt een team coachen (voor verpleegkundige 3).

Inschaling

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (CAO Geestelijke Gezondheidszorg, FGW 45-50) Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. We bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar. Afhankelijk van opleiding en ervaring is ook een vast contract mogelijk.

Bijzonderheden

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier, graag voor 30 april 2019. 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Reinders, manager Ouderen Achterhoek, via (088) 933 4758.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl

Type Vacature
Intern nummer 13-85-2018
Organisatie GGNet
Locatie GGNet Ouderen, locatie verpleegzorg De Molenberg in Groenlo
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 11-02-2019
Ingangsdatum 11-02-2019
Reageer voor 30-04-2019
Nummer 43649

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet