Psychodiagnosticus De Beele
Pluryn

Als psychodiagnosticus kun jij het verschil maken door de zelfredzaamheid en sociale vaardigheden van kinderen met een zeer intensieve begeleidingsvraag te vergroten. Het is jouw doel dat zij hun participatie in de samenleving kunnen behouden of zelfs verder kunnen uitbouwen.

Dit is jouw werkdag

Naast een lichte verstandelijke beperking is er binnen deze doelgroep meestal sprake van bijkomende gedrags- en psychiatrische problematieken zoals bijvoorbeeld autisme, een ontwikkelingsstoornis of hechtingsstoornis. Als psychodiagnosticus verricht je psychodiagnostisch onderzoek en stel je rapportages op. Je bespreekt de onderzoeksresultaten in multidisciplinair verband. Daarnaast lever je een bijdrage aan de methodiek binnen de diagnostiek, gericht op kwaliteit en innovatie en bevorder je (wetenschappelijk) onderzoek. Ook lever je een inhoudelijke bijdrage aan de (door)ontwikkeling van de afdeling diagnostiek en haar beleid. Je hebt een overstijgend denk- en analyseervermogen.

Dit heb jij

 • Je hebt een studie orthopedagogiek of psychologie afgerond, eventueel aangevuld met een registratie als GZ-psycholoog;
 • Je bent in het bezit van een diagnostiekaantekening (o.a. BAPD);
 • Je hebt ervaring op het gebied van diagnostiek en advisering;
 • Je hebt ervaring in het werken met jongeren met een licht tot matig verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische en/of gedragsproblematiek;
 • Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en met name schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, je bent adviesvaardig en gericht op samenwerking;
 • Je bent daadkrachtig, flexibel en in staat om prioriteiten te stellen.

Wij zijn Pluryn

Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen de er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijgt je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Locatie en Doelgroep:

De Beele maakt deel uit van Pluryn en biedt specialistische behandeling aan jongeren van 12 tot 21 jaar met een lichte verstandelijke beperking en complexe (gedrags)problemen. De jongeren krijgen ruimte om te leren en te experimenteren in een bosrijke, prikkelarme omgeving met eigentijdse woon- en leefomstandigheden. Er is een positief leef-, leer- en werkklimaat waarbij we denken in kansen en mogelijkheden en starten daar waar de jongere zich met direct betrokkenen bevindt. Iedere jongere gaat naar school of heeft een eigen programma op maat.

Dit biedt Pluryn

 • Deze functie is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 60 (maximaal € 4799,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring). Ben je geregistreerd GZ-psycholoog dan word je ingeschaald in FWG 65 (maximaal € 5648,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring). Je werkt 24 uur per week;
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen;
 • Aanstelling is vooralsnog voor de duur van 1 jaar met het streven om bij gebleken succes verder te gaan met het vormgeven van deze samenwerking, mits bedrijfseconomische redenen dit niet in de weg staan.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Kennedy, directeur zorg en behandeling via 06-34113680;
 • Andere vragen? Bel of what's app Judith Kramer, recruiter via 06-28823328; 
 • Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de beste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/psychodiagnosticus-de-beele

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie De Beele
Postcode 7383BH
Stad Voorst
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 10-06-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 10-06-2022
Nummer 111654
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn