Psychodiagnostisch Medewerker
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

Als Psychodiagnostisch medewerker stel je onderzoeksplannen op naar aanleiding van de binnen gekomen aanvragen en
onderzoeksvragen. Je verzamelt hierbij voor het onderzoek relevante gegevens, doet voorstellen aan de
gedragswetenschapper voor de af te nemen test(en) en in te zetten onderzoeksmethoden en voert onderzoeksplannen uit,
waaronder het afnemen van testen, voeren van gesprekken en het verrichten van observaties. Verder zorg je voor een
goede opvang, motivering, instructie en begeleiding van de cliënt en neem naar aanleiding van eigen bevindingen van cliëntgedrag en/of tussentijdse resultaten beslissingen ten aanzien van de onderzoek uitvoering. Je signaleert knelpunten ten aanzien van de onderzoek uitvoering en consulteert tijdig de gedragswetenschapper hierover. Je scoort, analyseert,
interpreteert en evalueert onderzoeksresultaten en verwerkt deze tot een onderzoeksrapportage die je bespreekt met de gedragswetenschapper.

Deze vacature is tijdelijk. In ieder geval tot het einde van 2020. Heb je interesse of wil je graag eerst wat meer informatie, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Of kijk op www.werkenbijambiq.nl 

Functie eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde HBO opleiding richting Psychodiagnostisch medewerker. Je hebt kennis van gespecialiseerde werkwijzen en onderzoekstechnieken en gedragsproblematiek bij licht verstandelijk beperkte cliënten. Daarnaast heb je ervaring met het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Competenties die je bezit, zijn analytisch, cliëntgericht, zelfstandig en nauwkeurig.

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in FWG45 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie in Enschede
Postcode 7523 HK
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Psychodiagnostisch medewerker
Publicatiedatum 30-04-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-05-2020
Nummer 52764
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq