Psychodiagnostisch Medewerker
Ambiq

Functieomschrijving

Over de locatie

Ambiq, locatie in Almelo, Hengelo en Enschede

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

Als Psychodiagnostisch medewerker stel je onderzoeksplannen op naar aanleiding van de binnen gekomen aanvragen en
onderzoeksvragen. Je verzamelt hierbij voor het onderzoek relevante gegevens, doet voorstellen aan de
gedragswetenschapper voor de af te nemen test(en) en in te zetten onderzoeksmethoden en voert onderzoeksplannen uit,
waaronder het afnemen van testen, voeren van gesprekken en het verrichten van observaties. Verder zorg je voor een
goede opvang, motivering, instructie en begeleiding van de cliënt en neem naar aanleiding van eigen bevindingen van cliëntgedrag en/of tussentijdse resultaten beslissingen ten aanzien van de onderzoek uitvoering. Je signaleert knelpunten ten aanzien van de onderzoek uitvoering en consulteert tijdig de gedragswetenschapper hierover. Je scoort, analyseert,
interpreteert en evalueert onderzoeksresultaten en verwerkt deze tot een onderzoeksrapportage die je bespreekt met de gedragswetenschapper.

Heb je interesse of wil je graag eerst wat meer informatie, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Of kijk op www.werkenbijambiq.nl 

Functie eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde HBO opleiding richting Psychodiagnostisch medewerker. Je hebt kennis van gespecialiseerde werkwijzen en onderzoekstechnieken en gedragsproblematiek bij licht verstandelijk beperkte cliënten. Daarnaast heb je ervaring met het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Competenties die je bezit, zijn analytisch, cliëntgericht, zelfstandig en nauwkeurig.

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
  • Mogelijk is in de toekomst uitbreiding van uren mogelijk.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Karin Braun via 088 7776000. Algemene informatie over Ambiq: www.ambiq.nl
Functie(s) Psychodiagnostisch medewerker
Publicatiedatum 27-06-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112006
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq