Psychodiagnostisch medewerker
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, Psychodiagnostisch medewerker!
Heb je een momentje?

In de Achterhoek geloven we in de kracht van samenwerken. Zeker ook in de zorg. In het kader van kwalitatieve en kwantitatieve zorg en het bieden van een leuke, uitdagende werkomgeving werken een aantal zorgorganisaties in de Achterhoek samen, te weten Azora, Careaz, Marga Klompé, Sensire, GGNet en Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Wij zijn op zoek naar een psychodiagnostisch medewerker die bij Marga Klompé inzetbaar is.

Jij maakt als psychodiagnostisch medewerker onderdeel uit van de vakgroep psychologie bij Marga Klompé, op dit moment bestaande uit een vijf psychologen en één psycholoog i.o. GZ-psycholoog. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair behandelteam. Afhankelijk van je opleiding, werkervaring en affiniteit worden in samenspraak de werkzaamheden bepaald. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van een neuropsychologisch onderzoek op de revalidatieafdeling. Je past diverse methodieken toe en hebt een belangrijke rol in kennis overdracht en je bewaakt de kwaliteit van zorg.


Functie eisen

 

Wij vragen van jou een afgeronde HBO opleiding Toegepast Psychologie of een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau. Daarbij heb je relevante ervaring opgedaan in psychologische diagnostiek. Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied. Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent flexibel, enthousiast en ambitieus. Je kunt zelfstandig werken goed combineren met werken in multidisciplinair verband. Je hebt affiniteit met onze doelgroep en/of ervaring in de ouderenzorg. Je communiceert op heldere en transparante wijze en kunt uitstekend schriftelijk rapporteren. Je streeft continu naar optimalisatie van jouw kennis en kunde. Je beschikt over tact en invoelend vermogen en bent flexibel inzetbaar.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Inschaling

Psychodiagnostisch medewerker
• schaal FWG 40 van de CAO VVT (€2.007,97 – €2.971,05)
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon en tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Voor vragen over de functie kun je bellen met Timo Leissner (psycholoog) via 06-82 98 50 87 of met Mireille Beuting (psycholoog i.o. GZ-psycholoog) via 06- 51 93 73 09. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 16 mei in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 139
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychodiagnostisch medewerker
Publicatiedatum 23-04-2021
Reageer voor 16-05-2021
Ingangsdatum 23-04-2021
Nummer 66766

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)