Psychodiagnostisch werker
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

De functie

Als Psychodiagnostisch werker ben je werkzaam in een diagnosegericht, multidisciplinair team. De belangrijkste doelgroep van het team bestaat uit patiënten met een CVA of ander niet-aangeboren hersenletsel (NAH) met cognitieve, gedragsmatige en/of emotionele stoornissen. Je maakt deel uit van de vakgroep medische psychologie, bestaande uit basispsychologen, GZ-psychologen, een klinisch psycholoog, psychodiagnostisch werkers en cognitief trainers.

De werkzaamheden

  • Het accent van de werkzaamheden ligt bij het uitvoeren van neuropsychologisch onderzoek bij volwassen patiënten met een diversiteit aan neurologische aandoeningen.
  • Jouw taken bestaan uit het, op indicatie van een psycholoog, psychodiagnostisch onderzoeken van volwassen patiënten met niet-aangeboren hersenletsel. Dit doe je door gebruik te maken van observatie, papier-en-potlood testmateriaal en computergestuurde diagnostiekmethoden. Je werkt de gegevens van het onderzoek uit en rapporteert zowel mondeling als schriftelijk aan de psycholoog.
  • Je neemt deel aan vakgroep- en teamoverleg en levert een enthousiaste en gemotiveerde bijdrage aan de ontwikkeling van jouw vakgebied en van jouw team.

Wij vragen

  • Een afgeronde opleiding tot psychodiagnostisch werker (A.M.A.) of Toegepaste Psychologie (HBO).
  • Voor het verrichten van de werkzaamheden wordt van je verwacht dat je uitgebreide kennis hebt van neuropsychologisch diagnostisch materiaal, diverse vragenlijsten en persoonlijkheidsonderzoeken.
  • Je hebt affiniteit met patiënten met niet aangeboren hersenletsel.
  • Ervaring in het werken met afasiepatiënten is een pré.
  • Bij de uitvoering van je werkzaamheden wordt een beroep gedaan op je geduld, doorzettingsvermogen, nauwgezetheid en creativiteit om voorkomende problemen op te lossen.

Wij bieden

Een tijdelijk contract voor een zwangerschapswaarneming voor de duur van circa 6 maanden. De arbeidsomvang varieert gedurende de periode, te weten 16 tot 40 uur per week. Concreet betekent dit het volgende: van januari tot april 16 uur, van april tot half mei 40 uur en van half mei tot 1 augustus 24 uur. Als de arbeidsomvang in de piekperiode een probleem vormt, schroom dan niet om toch te reageren.

De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 45. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO-Ziekenhuizen.

Bijzonderheden

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 25 november 2019 in de middag.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij mevrouw M. Zomer, Psychodiagnostisch werker/Cognitief trainer (telefoonnummer 053 4875475)
Functie(s) Psychodiagnostisch medewerker
Publicatiedatum 06-11-2019
Reageer voor 18-11-2019
Nummer 49400
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Het Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie