Psycholoog - 16 uur per week
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Deze vacature is met uitstek geschikt voor net afgestudeerde basispsychologen, die affiniteit hebben met ouderen. Onder supervisie werken van een ervaren GZ-psycholoog is mogelijk.

Ben jij een psycholoog wiens passie in de ouderenzorg ligt? Wil je graag aan de slag in een multidisciplinair team waarbij je al je (neuro)psychologische expertise en enthousiasme in kunt zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als psycholoog binnen Rosengaerde heb je een zelfstandige rol in het diagnosticeren en behandelen van cliënten binnen alle facetten van onze zorgverlening. Het gaat hierbij om cliënten in een intramurale én extramurale setting. Je geeft de behandeling vorm en stelt behandelplannen op. Hierbij zet je diagnostisch onderzoek in en je voert zowel individuele als mediatieve behandelingen uit. Je speelt een belangrijke rol in het multidisciplinair werken, waarbij je ook veel samenwerkt met behandelaren vanuit de eerste lijn.

Je bent betrokken bij het cliëntsysteem en ondersteunt familie en naasten, maar ook onze medewerker in de omgang met cliënten om daarmee een bijdrage te leveren aan het welbevinden van de cliënten en hun sociale omgeving.

Rosengaerde biedt alle vormen van zorg binnen één locatie. Dit betekent dat je werkgebied overzichtelijk is en dat er korte lijnen zijn, waarbij je veel invloed hebt op het beleid van de organisatie en ook uitgedaagd wordt om hierin actief te participeren.

Wat houdt deze functie samengevat in:

  • Diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten op de verschillende afdelingen van onze locatie binnen een multidisciplinair team;
  • Leveren van extramurale kortdurende behandeling;
  • Begeleiden van zorgteams in het bijzonder wanneer er sprake is van toenemende gedrags- en/of psychiatrische problematiek bij cliënten;
  • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering door het geven van uitleg en scholing aan professionals, cliënten en naasten.
  • Kwaliteitsbevordering door in de zorgverlening gesignaleerde knelpunten aan de orde te stellen;
  • Deelnemen aan project- en werkgroepen

 

Wat vragen wij van jou?

Je bent afgestudeerd als basispsycholoog en hebt aantoonbare affiniteit met ouderen. Het welbevinden van de cliënt staat voor jou voorop en je haalt uitdaging uit het behandelen, coachen en scholen van onze doelgroep, hun netwerken en onze medewerkers. Daarom beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent proactief en enthousiast.

Je hebt een positieve uitstraling, je weet jezelf te profileren, je past zelfreflectie toe en beschikt over een gezonde dosis humor.

Daarnaast ben je ruimdenkend en flexibel en in staat om zowel in multidisciplinair verband als zelfstandig te werken, zowel intramuraal als extramuraal.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 1 jaar met daarna de mogelijkheid van een contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 60.

Zorgcentrum Rosengaerde is een kleinschalige organisatie met een informele en prettige werksfeer. Daarnaast bieden we iedere medewerker een persoonlijk budget, korting op de zorgverzekering en je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 7,4%.

Bijzonderheden

Reageren kan tot 22 november 2019. Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Informatie verkrijgen bij H. Sietsma (manager verpleeghuis) via 0529-431541
Functie(s) Psychologisch medewerker
Publicatiedatum 15-11-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 22-11-2019
Nummer 48808
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde