Psycholoog / orthopedagoog
Accare

Over de functie

De focus van je werkzaamheden als basispsycholoog/orthopedagoog ligt op het uitvoeren van diagnostiek, (onderdelen van de) behandeling en behandelcoördinatie; dit in goede afstemming met de regiebehandelaar. Ook ben je een ambassadeur voor Accare naar gemeenten en voorliggende voorzieningen.

Waar ga je werken?

De polikliniek in Kampen is een kleine poli waar zorg wordt geleverd aan kinderen met (een vermoeden van) kinder- en jeugdpsychiatrische problemen, soms gecombineerd met een licht verstandelijke beperking (LVB) en geregeld complexe problemen in het systeem. We werken generalistisch, maar specialistisch als dat nodig is. We werken veel samen in de regio met jeugdzorgaanbieders en scholen. Binnen het team zijn er korte lijnen waardoor we snel en veelal samen integraal onderzoek doen en behandelen. Zowel regie-behandelaren als behandelcoördinatoren zijn en blijven grotendeels actief betrokken bij een casus.

Ons team bestaat uit een orthopedagoog-generalist, gz-psycholoog, systeemtherapeut / vaktherapeut PMT, orthopedagoog, gezinsbehandelaar en een verpleegkundig specialist.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Wie ben jij?

We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste collega om ons kleinschalig team te versterken. Je hebt een brede interesse en staat ervoor open om veel vormen van diagnostiek en behandeling uit te voeren. Vanzelfsprekend heb je een (master)opleiding orthopedagogiek of psychologie afgerond en ben je als zodanig geregistreerd in het SKJ-register. Je beschikt ook over een LOGO-verklaring. Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week. Een aantal jaar ervaring met verschillende vormen van diagnostiek en behandeling, alsook kennis van LVB, is een pre voor deze functie.

Dit krijg je van ons

  • Een salaris tussen de €3.241,- en €4.883, o.b.v. 36 uur, volgens FWG-functiegroep 60 van de CAO-GGZ.
  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en daarnaast 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur).
  • We bieden een uitdagende en professionele werkomgeving waarin jij je volop kunt ontwikkelen binnen je vakgebied en je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in praktijk te brengen. Jouw visie wordt gewaardeerd.
  • Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid. Jij hebt een idee over het te volgen pad, en Accare faciliteert en financiert dit op maat.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling.
  • Je komt in een hecht team die graag generalistisch werkt en met korte lijnen.
  • Je komt bij een organisatie die in jou wil investeren.

Wil je weten hoe een werkdag op de poli in Kampen er uit ziet of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over! Je kunt contact opnemen met Chantal Schilder, orthopedagoog-generalist, via [email protected] of Loes Italiaander, orthopedagoog, via [email protected]. Telefonisch zijn wij bereikbaar via het secretariaat op 038 852 16 00.

Direct enthousiast?

Twijfel dan niet en solliciteer bij ons via onderstaande button. Je kunt solliciteren t/m 24 augustus 2022. De gesprekken zijn gepland op 30 augustus 2022. Voor vragen over het proces kun je contact opnemen met Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is ook onderdeel van het sollicitatieproces.

Type Vacature
Organisatie Accare
Locatie Polikliniek Kampen
Postcode 8264 PC
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 21-07-2022
Reageer voor 25-08-2022
Nummer 112759

Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Meer over Accare