Psycholoog
Atlant

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een ervaren verpleeghuispsycholoog die ons team wil komen versterken voor 24-36 uur per week. Atlant heeft ruimte voor een

Psycholoog

Kom jij ons team versterken
Je werkt in een team van meerdere psychologen en een psychodiagnostisch medewerker. Een team met een hoog ambitieniveau en waar niemand ooit is uitgeleerd: we hebben opleidingstrajecten voor de GZ- en KNP-opleiding en er lopen meerdere promotieonderzoeken. We zijn naast reguliere ouderenzorg gespecialiseerd in een aantal doelgroepen, zoals de ziekte van Huntington, syndroom van Korsakov, dementie en chronisch psychiatrische verpleeghuiszorg.

Wat ga je doen
Als Psycholoog ben je gericht op de bewoners en zijn of haar directe omgeving zoals het zorgteam en/of familie. Jij zet behandelingen uit en stuurt bij in overleg met het team, de specialist ouderengeneeskunde en de andere behandelaren. In het kort houd je je vooral bezig met: 
•             Diagnostiek;
•             (Mediatieve) gedragstherapie; 
•             Deskundigheidsbevordering teams; 
•             Beleidsontwikkeling.

Functie eisen

Wat neem jij mee
Jij bent Psycholoog met een open en onbevooroordeelde blik en je bent gewend om zelfstandig te werken. En je:
• Bent in het bezit van een afgeronde master klinische psychologie of neuropsychologie;
• Breng je ervaring mee uit de ouderenzorg of psychiatrie? Nog beter!;
• Beschikt over een verbetermentaliteit;
• Beweegt gemakkelijk in de organisatie en hebt oog voor diverse belangen;
• Bent in het bezit bent van rijbewijs en auto.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Een ambitieuze werkomgeving waarin leren en vernieuwen belangrijk is en gefaciliteerd wordt. Wij bieden je professionele autonomie; in overleg met de teams kun jij de invulling van je werk zelf bepalen.
• Een contract voor een jaar;
• Een maximum bruto maandsalaris van € 4.744,40 (CAO VVT FWG 60 als psycholoog) en 
op basis van  36 uur week afhankelijk van kennis en ervaring;
• De mogelijkheid parttime te werken (24 uur/week);
• Een mobiele telefoon en iPad of laptop; 
• Werken in een betrokken team waarin veel gelachen wordt;
• Werken bij een werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert en aanbied om deel te nemen aan het Drakenbootfestival.

Bijzonderheden

Wil jij verder?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie uiterlijk 15 april 2021 via https://www.atlant.nl/vacature/psycholoog/.  Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Heb je nog vragen?

Bel dan naar Sophie Bijloos op 030 23 78 090 (leidinggevende Behandeling & Begeleiding).

Wij horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 24-21
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 22-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Ingangsdatum 22-03-2021
Nummer 61462
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant