Psycholoog diagnostiek
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

                         Houd jij van puzzelen op specialistisch niveau, wil je je bezig houden met analytisch onderzoek en wil je samenwerken in een enthousiast multidisciplinair team? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 Het Psychodiagnostiek en Advies Centrum Twente (PACT) van Mediant heeft ruimte binnen haar team voor een

PSYCHOLOOG DIAGNOSTIEK
24 uur – 36 uur per week (66,67 - 100%)

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
In het PACT van Mediant verrichten we psychodiagnostische onderzoeken voor de verschillende onderdelen van Mediant én voor externe partijen, zoals huisartsen en andere 1e lijns zorginstanties, 2de en 3e-lijns zorginstanties, gemeenten, zorgverzekeraars en UWV. We doen onderzoeken als intelligentie- en persoonlijkheidsonderzoeken, onderzoeken naar ontwikkelingsstoornissen en/of psychiatrische stoornissen (DSM 5). Als psycholoog diagnostiek binnen PACT voer je onder supervisie van een GZ/klinisch psycholoog deze onderzoeken uit bij volwassenen. Je maakt hiervan verslag en bespreekt ze met cliënten, verwijzers en / of behandelaren. Tevens lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het centrum. Wij onderscheiden ons op kwaliteit van de onderzoeken.

Functie eisen

Jij hebt

 • afgeronde universitaire masteropleiding psychologie in de richting klinische en gezondheidspsychologie of neuropsychologie en bent in bezit van de BAPD.
 • stage- en/of werkervaring binnen de GGZ of een algemeen ziekenhuis waarbij ervaring is opgedaan met diverse psychiatrische problematiek.
 • affiniteit met psychodiagnostiek, classificatiestelling en verslaglegging en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van psychodiagnostiek.
 • goede (Nederlandse) taalvaardigheid.

Jij bent

 • makkelijk in contact, empathisch
 • doortastend, pro-actief, gestructureerd
 • analytisch

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug

 • werken in een expertisecentrum met ambitie
 • een hecht team met gedreven professionals
 • ontwikkelingsmogelijkheden
 • werken in een groeiende organisatie
 • (geaccrediteerde) refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s
 • arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, duur 1 jaar, mogelijkheid tot verlenging
 • salaris tussen € 2.479 en € 4.010 bij een fulltime dienstverband (FWG 55-cao GGZ)

Bijzonderheden

Solliciteren
Dit kan tot uiterlijk 26 januari 2020 via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Mascha Veekamp, teammanager, via telnr. 06-18406806, of per e-mail via ma.veekamp@mediant.nl

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of www.pacttwente.nl of volg ons op social media!

 Wij kijken uit naar jou!

 

acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 - 1844 FJR/dlk
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Helmerzijde
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 18-11-2019
Reageer voor 26-01-2020
Ingangsdatum 18-11-2019
Nummer 49646
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg