PSYCHOLOOG
Liberein

Functieomschrijving

Werken aan een zinvolle dag voor onze cliënten? Wij zoeken een psycholoog.

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van delen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Voor onze paramedische dienst zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de uitdagende functie van psycholoog.

Wie zoeken we?
Liberein is een zorginstelling met de ambitie om expert te blijven in PG. Daarom sta en ga je samen met jouw team voor het welbevinden en gezondheid van onze cliënten. Als psycholoog behandel je individuele cliënten met uiteenlopende problematiek, voer je mediatieve behandelingen uit bij gedragsproblematiek, verricht je (neuro)psychologische diagnostiek, en begeleid je waar nodig de familie en de zorgteams. Je levert een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het multidisciplinaire zorgplan, maar ook aan deskundigheidsbevordering voor medewerkers en anderen. Je verzorgt psycho-educatie en denkt vanuit je vakgebied mee over vernieuwingen. Kortom: je werkzaamheden zijn gevarieerd en breed.

Sta je verder stevig in je schoenen? Ben je proactief en collegiaal? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Functie eisen

  • Een afgeronde universitaire opleiding psychologie
  • Affiniteit en ervaring met het werken met de doelgroep ouderen
  • Flexibel en goed in een team kunnen werken
  • Op de hoogte zijn van vakinhoudelijke ontwikkelingen en je speelt een actieve rol bij het vertalen van deze ontwikkelingen naar de dagelijkse praktijk
  • Je bent bereid om mee te werken aan de ontwikkeling van onze vakgroep
  • Je bent daadkrachtig en je kunt overtuigend optreden
  • Kennis van belevingsgerichte zorg is een pré, affiniteit met de ouderenzorg is een must.

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter! Liberein hecht waarde aan het verder ontwikkelen/doorgroeien van haar medewerkers. Deelname aan cursussen/bijscholingen wordt gefaciliteerd.

 

De vakgroep bestaat uit een GZ-psycholoog en vijf psychologen, je werkt in een gemotiveerd, leuk, enthousiast, dynamisch en proactief team.

 

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld binnen FWG functiegroep 60 psycholoog (minimaal € 3.196,14 – maximaal € 4.744,40).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Kosten hiervoor worden vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 2020-85
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, diverse locaties
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jonathan Bos, psycholoog, via telefoonnummer: 06-13457689.
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 15-07-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 14-08-2020
Nummer 53868
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein