PSYCHOLOOG
Liberein

Ouderenpsycholoog: het beroep van de toekomst

De vakgroep psychologie binnen Liberein bestaat uit 6 psychologen. Deze maakt onderdeel uit van de paramedische dienst, en kenmerkt zich als een gemotiveerd, leuk, enthousiast, dynamisch en proactief team. Liberein heeft de ambitie om expert te zijn en te blijven in PG. Binnen die ambitie streeft de vakgroep er naar om op betekenisvolle wijze bij te dragen aan het leef- en werkklimaat van onze bewoners én collega’s.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Psycholoog, voor minimaal 24 uur per week. Daarnaast zoeken wij voor de periode januari 2021 tot juni 2021 een tijdelijke collega, ter vervanging van zwangerschapsverlof, voor 16 uur per week.

Pak je ruimte!

Als Psycholoog behandel je individuele cliënten met uiteenlopende problematiek, voer je mediatieve behandelingen uit bij gedragsproblematiek, verricht je (neuro)psychologische diagnostiek, en begeleid je de zorgteams en waar nodig de familie. Je levert een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het multidisciplinaire zorgplan, maar ook aan deskundigheidsbevordering voor medewerkers en anderen. Je verzorgt psycho-educatie en denkt vanuit je vakgebied mee over vernieuwingen. Kortom: je werkzaamheden zijn gevarieerd en breed!

Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor!

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding psychologie en je hebt ervaring met het werken met ouderen;
  • Je bent op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen en je speelt een actieve rol bij het vertalen van deze ontwikkelingen naar de dagelijkse praktijk;
  • Je bent bereid om mee te werken aan de ontwikkeling van onze vakgroep;
  • Je kunt daadkrachtig en overtuigend optreden;
  • Je kennis van belevingsgerichte zorg is een pré, affiniteit met de doelgroep ouderenzorg is een must.
  • Je bent flexibel inzetbaar en je kunt goed samenwerken.

Wij bieden:

Een afwisselende en zelfstandige functie in een dynamische omgeving met goede werksfeer, waarbij ruimte is voor ontplooiing en talenten.

Een dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG schaal 60 (minimaal € 3.196,14 – maximaal € 4.744,40).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jonathan Bos, Psycholoog, tel. 06-13457689.

De sluitingdatum van de vacature is 25 oktober a.s. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 5 november a.s. 

Type Vacature
Intern nummer 2020-150
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jonathan Bos, Psycholoog, via telefoonnummer: 06-13457689.
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 02-10-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 25-10-2020
Nummer 55128
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein