Psycholoog
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, Psycholoog!
Heb je een momentje?

Goede zorg vraagt om een brede aanpak. En soms moet je daarvoor net even wat verder kijken. Heb je een momentje om verder te lezen?

Functie eisen

De ontwikkeling van zorg en behandelingen vraagt om samenwerken. Daar wil je graag aan bijdragen en dat verder vormgeven. Maar als psycholoog werk je ook zelfstandig en behandel je psychische stoornissen, psychische aspecten van lichamelijke problemen en leer je cliënten omgaan met aandoeningen. In deze functie maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam. Binnen dit team houdt je je bezig met intakes, neuropsychologisch diagnostiek, teambegeleiding en meditatieve en/of individuele behandelingen. Je maakt onderdeel uit van de vakgroep psychologie, op dit moment bestaande uit vijf masterpsychologen en één psycholoog i.o. GZ-psycholoog. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Weet jij die veelzijdige uitdaging te combineren met een open en positieve mindset? Lees dan vooral verder.

Wij vragen van jou een afgeronde opleiding tot master psycholoog. Je hebt affiniteit met onze doelgroep en ervaring in de ouderenzorg (pre). Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied. Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent flexibel, enthousiast en ambitieus.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit

Inschaling

Psycholoog
• schaal FWG 60 van de CAO VVT (€3.196,14 - €4.744,40)
• 8% vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen
- medewerkers-event

Bijzonderheden

Voor vragen over de functie kun je bellen met Sanna van Marle (psycholoog) via 06-22 03 01 18. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 16 mei in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Vacature
Intern nummer 140
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 23-04-2021
Reageer voor 16-05-2021
Ingangsdatum 23-04-2021
Nummer 66768

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)