Psycholoog
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben jij een psycholoog die zowel sociaal, flexibel als ambitieus is? Ben jij werkzaam in de ouderenzorg of wil je het dynamische werkveld van de ouderenzorg ontdekken? (24-36 uur)

Lees dan vooral verder!  

 

 

Over jou
Je gaat als psycholoog werken binnen de somatische en psychogeriatrische verpleeghuiszorg van Marga Klompé. Je bent pro-actief en neemt deel aan multidisciplinair overleggen. Jouw expertise wordt ingezet om samen met cliënt, mantelzorgers, zorgteam en andere disciplines een zo goed mogelijk passend behandelplan op te stellen. Je voert psychodiagnostiek uit en adviseert zorgteams over de benadering of het inzetten van interventies. Ook ondersteun je de zorgteams bij moeilijkheden. Om tot deze adviezen te komen is het van belang om een onderzoekende houding te hebben. Je durft kritisch en creatief mee te denken in het proces.

 

Functie eisen

Over ons

Marga Klompé richt zich op de positieve gezondheid: ‘Het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven'. Hiervoor gebruiken wij een creatieve en belevingsgerichte aanpak. Bewoners binnen Marga Klompé krijgen een benadering op maat, zodat zij zich zoveel mogelijk thuis voelen en hierbij het welzijn wordt vergroot. Verder streeft onze organisatie de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Binnen ons behandelcentrum werken wij zoveel mogelijk samen met andere disciplines en zijn wij gezamenlijk verantwoordelijk voor de (zorg)vraag van de cliënt.


De vakgroep psychologie bestaat uit één GZ-psycholoog, één PIOG, vier basispsychologen en één psychodiagnostisch medewerker met ieder haar eigen expertise. Binnen onze vakgroep wordt er waarde gehecht aan veiligheid. gelijkwaardigheid en eigen regie. Er wordt onderling gespard over casussen en er is ruimte voor werkbegeleiding. Verder maakt Marga Klompe deel uit van het GOP, een samenwerkingsverband in de Achterhoek waarbinnen GZ psychologen opgeleid worden. Ook is er de mogelijkheid er om jezelf te ontwikkelen op andere vlakken. Binnen Marga Klompé zijn er verschillende soorten afdelingen: revalidatie, somatiek, psychogeriatrie en observatie.

Inschaling

  • Psycholoog
  • 24-36 uur per week beschikbaar
  • schaal FWG 60 van de CAO VVT (€3.292 - €4.886)
  • 8% vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering
  • fijne extra’s, zoals:

- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet

- korting bij sportscholen

- collectieve zorgverzekering

- arrangementen voor schadeverzekeringen

- medewerkers-event

Bijzonderheden

Heb je vragen?

(online) Koffiedrinken met ons?

Dat kan altijd. Je bent van harte welkom en maak kennis met onze gezellige vakgroep en organisatie. In het gesprek kunnen we samen kennismaken en verkennen wat alle mogelijkheden zijn om je thuis te voelen. Bel of app onze GZ-psycholoog Margreet Brongers (ma, woe, do aanwezig) op 06-82061905. Ook kun je haar een mail sturen: m.brongers@szmk.nl. Wij zien je graag en bespreken je wensen met een bakje koffie of iets anders!

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 10 december a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton en dan nemen we zsm contact met je op voor het maken van een afspraak.

Type Vacature
Intern nummer 215
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 02-11-2021
Reageer voor 10-12-2021
Ingangsdatum 02-11-2021
Nummer 72366

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)