Psycholoog of neuropsycholoog m/v
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Bij Roessingh Arbeid zoeken wij een

 

Psycholoog m/v

of

Neuropsycholoog m/v

 28 - 36 uur per week

Roessingh Arbeid is gespecialiseerd in re-integratie na revalidatie. Juist door de unieke samenwerking met revalidatiecentrum Roessingh zijn wij in staat integrale revalidatie- en re-integratieconcepten samen te stellen. Daardoor kunnen wij ook in complexe situaties passende dienstverlening bieden. Wij zijn hierin specialist bij uitstek. Bovendien hebben wij veel ervaring met re-integratieprogramma’s voor specifieke doelgroepen, zoals oncologie patiënten.

 

De functie

Hoofdtaak zal bestaan uit psychodiagnostiek, met name verrichten van neuropsychologische diagnostiek in relatie tot functioneren in arbeid.

Het betreft hier veelal clienten met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten ten gevolge van bijvoorbeeld whiplash, (mild) hersenletsel, chronische pijn aan het houding- en bewegingsapparaat, burn-out of overspannenheid.

Daarnaast maak je als psycholoog binnen Roessingh Arbeid deel uit van het multidisciplinaire team bestaande uit een revalidatiearts, arbeidsdeskundige, fysiotherapeut en bewegingsagoog. Je onderzoekt, begeleidt en behandelt cliënten, in groepen en individueel, met gedrags- en psychosomatische problemen. Je levert een bijdrage aan de diagnostiek van de cliënt en stelt in samenwerking met de andere behandelaars een multidisciplinair behandelplan op. Tevens draag je zorg voor de uitvoering van het persoonlijk behandelplan. Doel is om de cliënt weer actief te laten participeren in het dagelijks leven waarbij terugkeer in het arbeidsproces voorop staat.

Functie eisen

Je beschikt over een masteropleiding neuropsychologie met basisaantekening psychodiagnostiek of je kunt aantonen op een andere wijze relevante werkervaring te hebben opgedaan op het vlak van neuropsychologische diagnostiek.

Je bent flexibel, beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent enthousiast en initiatiefrijk in je werk. Je streeft naar een optimale kwaliteit in je werkzaamheden en bent kritisch naar jezelf, als ook naar anderen.

Inschaling

Wij bieden een uitdagende functie voor minimaal 28 en maximaal 36 uur per week. Je ontvangt in eerste instantie een tijdelijk contract. De functie van neuropsycholoog is gewaardeerd volgens FWG 3.0 in functiegroep 65. Salariëring vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een vakantie- en eindejaarsuitkering van 8,33%. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh Arbeid in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Karen van de Ven, directeur Roessingh Arbeid, op telefoonnummer: 06 – 14 89 95 69
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 10-04-2019
Reageer voor 30-04-2019
Nummer 45075
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Het Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie