Psycholoog/Orthopedagoog
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg? Houd je van complexe puzzels en uitdaging in je werk? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Wat ga je doen?
Als onze nieuwe collega Psycholoog/Orthopedagoog ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het op- en bijstellen van het behandelplan van onze cliënten. Je coacht een van de twee behandelend teams bij de uitvoering van het behandelplan en werkt binnen een multidisciplinair team samen aan de uitvoering van het integrale behandelplan. Je werkt nauw samen met de regiebehandelaar (die eindverantwoordelijkheid draagt) en  hebt daarnaast veel contact met de verschillende partijen in het systeem van een cliënt. De behandeling richt zich op het voorkomen van recidive en het terugdringen van risicovol (forensisch) gedrag.

Waar ga je werken?
Je komt te werken binnen de sector Klinisch Behandelen van Trajectum, op locatie ’t Mastler in Eefde (beveiligingsniveau 1). Hier worden cliënten met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag behandeld. De cliënten die verblijven bij ’t Mastler worden behandeld voor hun gedragsproblemen, zijn soms strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd. ’t Mastler heeft 30 cliënten en is onderdeel van het Observatie- en Behandelcentrum (OBC) van Trajectum. Op het terrein van ’t Mastler zetten de cliënten de eerste stappen naar terugkeer in de samenleving. 

Je collega’s:

Het team behandelaren wordt gekenmerkt door een open, informele werksfeer waarin daadkracht en initiatief nemen wordt gewaardeerd. Er is veel aandacht voor elkaar en er wordt onderling nauw en goed samengewerkt. Er is voldoende ruimte om in overleg je eigen deskundigheid en talenten een plek te geven binnen je werkzaamheden. Ook denken we graag mee hoe wij bij kunnen dragen aan ambities op het gebied van persoonlijke (door)ontwikkeling. 

Functie eisen

Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste, daadkrachtige en stressbestendige persoon, die van aanpakken weet en het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uitdraagt. We zijn zelf proactief en positief ingesteld en waarderen dit erg in jou als nieuwe collega.

Daarnaast heb/ben je:

  • Een Masterdiploma Orthopedagogiek of (forensische) Psychologie;
  • In staat om dankzij jouw goede gespreksvaardigheden, inzicht in de doelgroep en analytische vaardigheden een belangrijke bijdrage te leveren aan de behandeling van de cliënt;
  • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare setting als behandelaar/behandelcoördinator;
  • Kennis van het forensische werkveld (pré); 

Heb jij affiniteit met onze cliëntengroep? Word je enthousiast van complexe casuïstiek? Werk je graag samen in een multidisciplinair team? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken! 

Inschaling

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een écht dynamische functie bieden wij een goed opleidingsklimaat en we hebben een eigen kenniscentrum waarin onderzoek, kennisontwikkeling en kennisdeling continu worden gestimuleerd. Je komt terecht in een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor jouw ontwikkeling. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om door te groeien naar orthopedagoog-generalist of gz-psycholoog. We bieden je uiteraard goede arbeidsvoorwaarden:

  • Een baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep en de behandelmethodes van Trajectum, met een dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar, met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Salariëring conform cao- Gehandicaptenzorg FWG 60;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een op maat gemaakt inwerkprogramma. 

Bijzonderheden

Wil je meer weten?
Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. We staan altijd open voor een kennismaking op onze locatie in Eefde. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Jan Bongers, teammanager ’t Mastler via 06-58774764 of met Mirjam Wigboldus, manager Klinisch Behandelen Oost) op 06 –57603006.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie 't Mastler - Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jan Bongers, teammanager, 06-58774764
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Publicatiedatum 08-11-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 05-12-2021
Nummer 72532

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum