Psycholoog/Orthopedagoog
Trajectum

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Psycholoog of Orthopedagoog en wil je graag werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg? Wil je daarnaast graag jezelf verder ontwikkelen en word jij enthousiast van een dynamische leeromgeving? Dan maakt Trajectum graag kennis met jou!

Trajectum zoekt een ervaren 

Psycholoog / Orthopedagoog
Eefde, 28-36  uur per week

 

Waar kom je te werken?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een  lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol  gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische  achtergrond. Binnen de sectorSpecialistisch Verblijf worden cliënten behandeld in woongroepen of appartementen, waar ze de laatste fase van hun behandeling afronden zo mogelijk weer stapsgewijs gaan deelnemen aan de maatschappij. De doelgroep van Trajectum is complex en voor deze cliënten was het niet altijd vanzelfsprekend dat zij de behandeling kregen die zij nodig hadden. Bij Trajectum willen wij er juist zijn voor deze mensen en hen weer perspectief bieden in het leven. Dit doen wij door goede zorg te bieden en structuur en regelmaat aan te brengen in het leven.

Het team in Eefde kenmerkt zich door een open, informele werksfeer waarin daadkracht en initiatief nemen wordt gewaardeerd. Er is veel aandacht voor elkaar en er wordt onderling nauw en goed samengewerkt.

Wat ga je doen?

Als Psycholoog/Orthopedagoog heb je een dynamische, vrije rol waarin je ruimte krijgt om je met verschillende facetten van je vak bezig te houden. Je geeft vorm aan de integrale behandeling van onze cliënten en  je stelt het behandelplan op van de verschillende cliënten. Je houdt je bezig met het uitvoeren van diagnostiek en methodische behandeling. De problematiek van de cliënten is zeer divers, waardoor je op jouw vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen wordt uitgedaagd. Dankzij je ruime ervaring als Psycholoog/Orthopedagoog pak jij de rol van senior sparringpartner bij inhoudelijke vragen.

Vanzelfsprekend ben jij iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en goed in staat is beslissingen te maken. Voor het multidisciplinaire team ben jij namelijk het eerste aanspreekpunt en coach je je collega’s inhoudelijk in hun werk. Er is veel ruimte voor overleg binnen het team van Orthopedagogen, waardoor je veel van elkaar kunt leren.

Daarnaast krijg je binnen Trajectum ook de kans om individuele behandeling te geven aan cliënten. Ook  treft het team voorbereidingen voor het opzetten van groepstherapieën en wordt jouw bijdrage hierin gewaardeerd.

Dus, ben je geïnteresseerd in de complexiteit van de doelgroep SG LVB en ga je graag aan de slag in een omgeving waarin je veel kunt leren? Dan ben je bij Trajectum op de juiste plek!

Functie eisen

Wat breng je mee?

  • Een Masterdiploma Orthopedagogiek of Psychologie;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare setting als behandelaar;
  • Affiniteit met de doelgroep licht verstandelijk beperkt en risicovol gedrag;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en enthousiasme;
  • Een betrokken en teamgerichte werkhouding.

 

Inschaling

Wat kun je van ons verwachten?

  • een baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep en de behandelmethodes van Trajectum;
  • een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor ontwikkeling;
  • arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg schaal 60;
  • een organisatie die wil investeren in het ‘boeien en binden’ van haar medewerkers.

Bijzonderheden

Zien we jou binnenkort?

Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan!

Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Barbara Bertina, Manager Bedrijfsvoering en Behandeling, te bereiken op  06-51841502.

Wil je liever schriftelijk solliciteren? Dan ontvangen wij jouw reactie graag online via de button 'solliciteer direct' vóór 16 december 2019.

 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Barbara Bertina, Manager Bedrijfsvoering en Behandeling, te bereiken op 06-51841502
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Publicatiedatum 28-11-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 16-12-2019
Nummer 49877

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum