Psycholoog/Orthopedagoog
Trajectum

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Psycholoog of Orthopedagoog en ben jij op zoek naar een interessante, dynamische organisatie waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is Trajectum een werkgever voor jou! 

Wat ga je doen?
Als Psycholoog/Orthopedagoog werk je bij ons in de rol van zorgverantwoordelijke. Als zorgverantwoordelijke geef je samen met de regiebehandelaar (GZ-psycholoog) vorm aan de integrale behandeling van onze cliënten en gezamenlijk stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan. Je houdt je onder andere bezig met het uitvoeren van diagnostiek en het bieden van methodische behandeling (middels de Trajectum methodiek), op basis van een voor de cliënt op maat gemaakt behandelplan. De doelgroep is divers en complex, waardoor je op je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen wordt uitgedaagd.

Als zorgverantwoordelijke werk je samen met de regiebehandelaar en een teammanager en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het behandelklimaat binnen één van de behandelafdelingen op Groot Hungerink en daarnaast voor de buitenlocaties, waar de cliënten een volgende stap naar de maatschappij maken.
Tenslotte draag je samen met collega-behandelaren bij aan een specifiek therapeutisch klimaat binnen de sector. Je houdt ontwikkelingen binnen het vakgebied proactief bij en bent nieuwsgierig naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s. Het Kenniscentrum van Trajectum helpt mee in deze continue ontwikkelingen.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen de sector Specialistisch Verblijf Oost (SVO) van Trajectum, op onze mooie locatie Groot Hungerink in Eefde. Binnen SVO is onze zorgverlening individueel afgestemd op de behoeftes van de cliënt. Er wordt zorg geboden op verschillende niveaus: van besloten, intensieve zorg tot een maximaal zelfstandige woonvorm met 24-uurszorg op het terrein en daarbuiten. We kunnen alle onderdelen van de zorg toevoegen of weglaten. Denk aan individuele dagprogramma’s en veel keuze in de dagbesteding. Er zijn open en gesloten groepen, maar ook groepen waarin de beslotenheid op- en afgeschaald kan worden. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld zelfstandige units op het terrein, maar ook in de straat om de hoek en in het dorp.

Functie eisen

Wat breng je mee?

 • Dankzij jouw goede gespreksvaardigheden, inzicht in de doelgroep en analytische vaardigheden ben je in staat om een belangrijke bijdrage te leveren aan de behandeling van de cliënt;
 • Je bent doortastend, gemotiveerd en staat stevig in je schoenen;
 • Je hebt een Masterdiploma Orthopedagogiek of (forensische) Psychologie en enkele jaren ervaring in de functie van behandelaar;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep licht verstandelijk beperkt en risicovol gedrag;
 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en  een dosis enthousiasme;
 • Verder beschik je over een betrokken en teamgerichte werkhouding. 

Inschaling

Wat kun je van ons verwachten?
Naast een écht dynamische functie bieden wij een goed opleidingsklimaat en hebben we een eigen kenniscentrum waarin onderzoek, kennisontwikkeling en kennisdeling continu worden gestimuleerd. Je komt terecht in een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor jouw ontwikkeling. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om door te groeien naar orthopedagoog-generalist. We bieden je uiteraard goede arbeidsvoorwaarden:

 • Een baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep en de behandelmethodes van Trajectum, met een dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar, met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Salariëring conform cao- Gehandicaptenzorg FWG 60;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve (zorg)verzekeringen
 • Een fietsplan en bedrijfsfitness.

Bijzonderheden

Zien we jou binnenkort?
Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. We staan altijd open voor een kennismaking op onze locatie Groot Hungerink in Eefde. 
Wil je meer informatie, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Petra van Gennip, Manager Behandelen (06-13523951)

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Petra van Gennip, 06-13523951
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Publicatiedatum 08-11-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 05-12-2021
Nummer 72531

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum