Psycholoog voor diagnostiek en behandeling (24-36 uur per week)
Pro Juventus

Functieomschrijving

 • Je bent onderdeel van een multidisciplinair team.
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diagnostische taken en (cognitief gedragstherapeutische) behandeling, waaronder ontwikkelingsanamnese, intelligentieonderzoeken, diagnostische interviews, verwerken van vragenlijsten en psychodiagnostische verslaglegging.
 • Je voert de taken zelfstandig uit, maakt daar een verslag van en brengt de resultaten en de diagnostische overwegingen in het multidisciplinair team.
 • Je werkt nauw samen in het multidisciplinaire team aan het diagnostisch proces.

Je draagt bij aan onze visie om onze cliënten op een deskundige, zorgvuldige, respectvolle en efficiënte manier een verklaring voor en van hun klachten verlichting te geven.

Functie eisen

 • Relevante ervaring met diagnostiek en behandeling in de psychiatrie, in het bijzonder met volwassen met ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.
 • Vermogen tot integreren en beknopt te rapporteren van onderzoeksgegevens.
 • Plannings- en organisatievaardigheden, stressbestendigheid, flexibiliteit en relativeringsvermogen.
 • Tact, geduld en creativiteit in het werken met onze populatie, zelfreflectie en een (pro)actieve energieke houding.
 • Een klantvriendelijke houding en samenwerkingsbereidheid.
 • Een afgeronde universitaire opleiding psychologie.
 • Meerdere jaren werkervaring is een pré.
 • BAPD-aantekening vereist.

Inschaling

 • Een zeer afwisselende en boeiende baan in een dynamische en jonge organisatie met veel ruimte tot eigen initiatief
 • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een nieuw multidisciplinair team en daarin het diagnostische proces mede vorm te geven
 • Een organisatie met een informeel karakter waarin een jong ambitieus, dynamisch team werkzaam is
 • We werken onder de CAO GGZ. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Het kernteam voor deze functie is de locatie Ommen.

Bijzonderheden

Over de Organisatie

Pro Juventus heeft op dit moment 3 vestigingen: Wezep, Wijhe en Kampen. Ommen zal rond februari 2019 haar deuren openen.

Pro Juventus is een kleinschalige zorginstelling die zowel jeugd-, jongvolwassenen- en volwassenen-ggz aanbiedt binnen de generalistische basis- en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Deze kleinschaligheid biedt ruimte voor optimale cliëntgerichtheid: wij voelen ons sterk verbonden met de mensen. Goede zorg leveren dwingen we niet af met behulp van regels, maar is een intrinsieke waarde van onze medewerkers. De kennisgedrevenheid van onze medewerkers zorgt voor een voortdurende ontwikkeling van het team als geheel. Het in standhouden van de brede multidisciplinariteit van onze behandelteams houdt ons flexibel. Deze flexibiliteit is een randvoorwaarde om accuraat in te kunnen gaan op wisselingen in een zorgmarkt waar vraag en aanbod sterk beïnvloed worden door economische kaders, sociaal-maatschappelijke vraagstukken en politieke keuzes.

 

Interesse

Jouw brief met motivatie kun je, vergezeld van jouw CV, sturen naar: personeelszaken@projuventus.nl.

Voor vragen omtrent de procedure kun je terecht bij Esther Veldman. Voor vragen omtrent de inhoud kun je terecht bij Dineke Smit, Manager Zorgbeleid. Telefoon 038 443 12 50.

 

Het opvragen van referenties maakt deel uit van het selectieproces.

Type Vacature
Organisatie Pro Juventus
Locatie Pro Juventus, Centrum voor jeugd- en volwassenenpsychiatrie
Postcode 8091ER
Stad Wezep
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Esther Veldman/Dineke Smit
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 14-12-2018
Ingangsdatum februari/maart 2019
Reageer voor 01-04-2019
Nummer 42456
Doorsturen Bekijk PDF

Pro Juventus

Pro Juventus is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Met een team van psychiaters, artsen, psychologen, orthopedagogen, gezinscoaches en begeleiders wordt er nauw samen gewerkt aan de diagnostiek, behandeling, begeleiding en ondersteuning van kinderen en jongeren met gedragsproblemen en hun omgeving. Er wordt binnen Pro Juventus systemisch gewerkt. Hieruit is de behoefte ontstaan om naast kinderen, jeugdigen en adolescenten ook ouders een hulpverleningstraject aan te bieden, ten einde een betere kwaliteit van ouderzorg en een gezonder gezinsklimaat te bewerkstelligen.

Meer over Pro Juventus