Psycholoog
Zorghuis Twente

Functieomschrijving

Wij zoeken voor onze drie kleinschalige Zorghuizen in het Oosten van het land een psycholoog

De psycholoog wordt samen met de huisarts (hoofdbehandelaar) en specialist ouderengeneeskunde verantwoordelijk voor een optimale behandeling en begeleiding van onze oudere, inwonende cliënten met overwegend psychogeriatrische problematiek. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de zorgteams en diverse paramedici.

Taken bestaan verder uit:

  • Onderzoek, diagnostiek en advies ten behoeve van onze bewoners
  • Multidisciplinair overleg
  • Het verder ontwikkelen van het (geriatrisch) zorgaanbod
  • Deskundigheidsbevordering, beleidsontwikkeling

Functie eisen

De psycholoog die wij zoeken beschikt over:

  • Een afgeronde opleiding tot (basis) psycholoog
  • Actuele en gedegen vakkennis
  • Een open en collegiale werkhouding
  • Affiniteit met ouderen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Inschaling

Gezien de kleinschaligheid van onze zorghuizen betreft dit een contract voor een beperkt aantal uren en is deze functie daardoor uitstekend te combineren met een functie elders. ZZP’ers mogen ook reageren. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Over ons

Op onze drie locaties leveren wij zorg aan ongeveer 50 bewoners met een intensieve 24-uurs zorgbehoefte. Ons motto is “Tijd is aandacht”, we investeren in een ruime bezetting van bevlogen en betrokken zorgverleners om een warme relatie aan te kunnen gaan met onze bewoners. Wij willen onze bewoners een thuis bieden dat ook echt voelt als thuis en hen zoveel mogelijk geluksmomenten meegeven.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Nicole Lemmink, zorgmanager, 06-54955243

Type Vacature
Organisatie Zorghuis Twente
Locatie Zorghuis Twente
Postcode 7481HJ
Stad Haaksbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 19-02-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 13-03-2021
Nummer 57836
Doorsturen Bekijk PDF

Zorghuis Twente

Zorghuis Twente is een gemoedelijk zorghuis voor ouderen met geheugenproblemen. Zij kunnen bij ons terecht voor wonen, dagopvang en tijdelijk verblijf. Zorghuis Twente heeft 3 mooie locaties: de Huiskamer in Denekamp, Scholtenhagen in Haaksbergen en Huize Scherpenzeel in Goor. Hier creëren wij een thuis voor onze cliënten/bewoners waar; warmte, vertrouwen, respect en zorgzaamheid de sleutelwoorden zijn. Naast kwalitatieve goede 24-uurszorg vinden we het vooral belangrijk dat we nog zoveel mogelijk geluksmomenten aan het leven toe kunnen voegen. Dit doen we door lekker naar buiten te gaan om te wandelen, muziek te luisteren, te zingen, te knutselen en te tuinieren. Ook het gezamenlijk bereiden van vers gekookte maaltijden behoort tot onze dagelijkse routine. Kleinschalig, veel aandacht voor elkaar, een holistische visie en dit in een gezellige omgeving die voelt zoals thuis. Daar geloven wij in!

Meer over Zorghuis Twente