Psycholoog
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

In de functie van (Basis) Psycholoog is het jouw belangrijkste taak om vanuit je vakdiscipline een
toegevoegde waarde te leveren aan het welzijn van onze cliënten. Het werkterrein van een Psycholoog bij Zorgspectrum het Zand is zeer divers, je werkt met verschillende doelgroepen, waaronder NAH,  geriatrische revalidatie, gerontopsychiatrie, psychogeriatrie en palliatieve zorg. We kijken graag samen met jou naar je wensen, interesses en ervaring en stemmen hier de portefeuille op af. Je kunt veel leren over onze diverse doelgroepen. Heb jij een expertise of affiniteit met de doelgroep psychogeriatrie? Dan is dat fijn, want binnen ons team is er nu ruimte om hier je expertise op in te zetten.

Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek. Je bent behandelaar van zowel cliënt als zorgteam wat betekent dat je zowel individueel als mediatief kan behandelen. Hierin lever je een bijdrage ter bevordering van deskundigheid van medewerkers, zodat een zo passend mogelijke omgang en benadering van de cliënt wordt gerealiseerd.

Verder past een lerende organisatie bij jou. Je deelt ervaringen, durft feedback te geven en reflecteert op eigen gedrag. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling en vindt het ook vanzelfsprekend om ook nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied bij te houden en de kennis te delen.

Wij zoeken een collega die:

 • Beschikt over een academische opleiding psychologie in de afstudeerrichting neuro
  psychologie, klinische psychologie of medische psychologie.
 • Relevante werkervaring en/of stages.
 • Affiniteit heeft met verpleeghuiszorg en met de psychogeriatrische doelgroep.
 • Verder ben je te omschrijven als een teamplayer met een stimulerende persoonlijkheid en
  beschik je over overtuigingskracht en relativeringsvermogen.
 • In het bezit van een rijbewijs en een eigen auto in verband met het reizen

Het team

Daarom willen wij ons team graag uitbreiden en zijn wij op zoek naar een basispsycholoog of GZ psycholoog. Ons psychologen team bestaat op dit moment uit 3 GZ psychologen, 1 psycholoog in opleiding en 2 basispsycholoog en valt onder leidingvan de Manager Zorg en Behandeling. Binnen het behandelcentrum wordt multidisciplinair samengewerkt en werk je onder andere intensief samen met de Specialist Ouderengeneeskunde.

Binnen het team heb je de vrijheid om vanuit eigen verantwoordelijkheid je functie vorm te geven en zijn de lijnen kort. Dit betekent dat je zelf regie hebt om het werk in te delen en beheer je je eigen agenda. We vinden het namelijk belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Daarnaast bouw je samen met het team en krijg je het vertrouwen en ruimte om zelf invulling te geven aan je werk.

Verder kent iedereen elkaar en heerst er een informele sfeer. Er is vaak dagelijks contact en we sparren met elkaar over diverse complexe vraagstukken. Hierdoor houden we elkaar scherp en maken we gebruik van elkaars talenten. Ben jij in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega’s? En vind je eigen initiatief belangrijk? Solliciteer dan direct!

Inschaling

Je gaat deel uitmaken van een energiek  team! Daarnaast bieden wij je:

 • Een mooie plek om je te ontwikkelen.
 • Een werkweek met bespreekbare uren met een maximum van 24 uur per week. In overleg is er veel mogelijk.
 • Een contract voor de duur van een jaar met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd
 • Een salaris van maximaal €5.045,55 (FWG 60), als basispsycholoog en 5.939,16 (FWG 65) als GZ-psycholoog.
 • Dit is bruto per maand op fulltime basis.
 • Een mooie eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je krijgt je reiskosten vergoed conform cao VVT.
 • ‘Mooi werk’ waar je trots op kunt zijn.
Type Vacature
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, diverse locaties rond Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-07-2022
Reageer voor 01-09-2022
Ingangsdatum 22-07-2022
Nummer 112802
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand