Psychomotorisch therapeut (PMT)
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Voor Duurzaam Verblijf, locaties Assen en Beilen zijn wij op zoek naar een

Psychomotorisch therapeut (PMT)
Voor 32 uur in de week, voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Dit ga je doen
Binnen Duurzaam Verblijf lever je als psychomotorisch therapeut een bijdrage aan de behandeling van cliënten met meervoudige complexe problemen met een combinatie van psychiatrische problemen en verslaving al dan niet in combinatie met een verstandelijke beperking. Er is een nauwe samenwerking met de regiebehandelaar en het team. Daarnaast kan de behandeling in samenwerking met andere disciplines vorm gegeven worden.
Je houdt je bezig met het behandelen en begeleiden van cliënten, zowel individueel als in groepsverband. De behandeldoelen worden multidisciplinair vastgesteld.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Je hebt een afgeronde HBO opleiding psychomotorische therapie en heb je affiniteit met de doelgroep of je wilt je hierin graag verdiepen. Jij bent geïnteresseerd in ontwikkelingen in jouw vakgebied en jouw actuele vakkennis weet jij op peil te houden. Je wilt een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg, hierbij wordt een kritische blik zeer gewaardeerd. Je kunt out of the box denken en handelen en bent in staat om zowel individueel als in groepsverband te werken. Wij werken vanuit de principes van herstelgerichte zorg en jij kunt je daarin vinden.

Inschaling

Ons aanbod
Wij bieden een dynamische en leerzame werkplek, waarbij geen dag hetzelfde is. Het betreft een vacature voor 32 uur per week. Dit gedurende een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
Salariëring volgens cao GGZ, FWG 55, salaris max. 4218,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingprocedure bij GGZ Drenthe.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jannie Snoeijer, teammanager Duurzaam Verblijf Assen op T 06-82478653 of Gerrit Jan Rave, teammanager Heuve op T 06-31623774.

Enthousiast
Mogen we je verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan uiterlijk 27 september a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Bijzonderheden

Over het team
Duurzaam Verblijf is een dynamische behandelketen welke langdurige beveiligde behandeling biedt aan 160 Groningse, Amsterdamse en Rotterdamse cliënten. Alle cliënten zijn opgenomen met een Zorg Machtiging.

De afdelingen van Duurzaam Verblijf bevinden zich in Beilen (Heuve, Klateringerweg, Gunne) en Assen (Duurzaam Verblijf Assen).
De Heuve is de opname, observatie/diagnostiek- en crisis afdeling van Duurzaam Verblijf. Vanuit de Heuve worden cliënten doorverwezen naar andere afdelingen binnen Duurzaam Verblijf. Vervolgbehandeling vindt plaats in Beilen op een unieke locatie aan de Klateringerweg waar iedere cliënt zijn eigen appartement heeft. Gunne is een kleinschalige afdeling waar resocialisatie centraal staat als voorbereiding op meer zelfstandig wonen. Duurzaam Verblijf Assen is een opname- en behandelafdeling waar cliënten met triple problematiek (psychiatrische problemen, verslaving en een verstandelijke beperking) behandeld worden.
Wij zijn op zoek naar een psychomotorisch therapeut die inzetbaar is voor de verschillende locaties van Duurzaam Verblijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #5555
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie diverse locaties
Postcode 9404 LA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jannie Snoeijer, teammanager Duurzaam Verblijf Assen op T 06-82478653 of Gerrit Jan Rave, teammanager Heuve op T 06-31623774.
Functie(s) Psychomotorisch/bewegingstherapeut
Publicatiedatum 13-09-2021
Reageer voor 28-09-2021
Ingangsdatum 01-12-2021
Nummer 71055

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe