Psychotherapeut / GZ-psycholoog met talent
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Voor MBT persoonlijkheidsstoornissen zijn wij op zoek naar een Psychotherapeut voor 28 tot 36 uur per week.
Ben jij een GZ Psycholoog met talent en op zoek naar een uitdaging? Dan nodigen wij jou van harte uit om ook te solliciteren. 


Dit ga je doen
We willen je, naast je functie als regiebehandelaar vooral inzetten op de volgende werkgebieden:
-           Intakes, diagnostiek en indicatiestelling
-           Individuele behandeling MBT
-           Groepsbehandeling MBT
-           EMDR behandeling

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Je bent een enthousiaste collega, die van pionieren en ontwikkelen houdt.
Daarnaast ben je ondernemend, flexibel en stressbestendig. Affiniteit met de doelgroep is noodzakelijk.
Gezien de soms complexe problematiek stellen we hoge eisen aan het goed kunnen samenwerken en reflecteren op eigen handelen en dat van een ander.
Je kunt zelfstandig behandeling bieden en je kunt planmatig en systematisch werken en bent crisisbestendig.
Je bent EMDR geschoold of bereid je daartoe te laten scholen.Je bent in bezit van rijbewijs en auto.
Kennis van en ervaring met MBT (Mentalisation Based Treatment) is een pré. Goed gevoel voor humor is een must.

Inschaling

Dit zoek jij verder in een baan
Je zoekt uitdaging in een gedreven en gepassioneerd team met een duidelijk eigen smoelwerk. Je wilt opname voorkomend werken en vindt het geen probleem om in Assen, Emmen en/of Hoogeveen te werken. Digitale mogelijkheden om de eventuele reisafstand en –tijd efficiënter te maken zijn beschikbaar en tevens bespreekbaar.
Je bent de vrijdagen beschikbaar en, niet in de laatste plaats, je bent echt trots op het werk wat je levert.

Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen Planbare zorg. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG indeling is afhankelijk van functie, opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder diverse scholingsmogelijkheden, een goede pensioenvoorziening bij pensioenfonds PFZW en meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Bijzonderheden

Over het team

Het team MBT/ FACT PS is een bijzonder goed gevormd team. Het theoretisch kader in behandeling is MBT (Mentalization Based Treatment)
Het gehele team is getraind in Mentalisation Based Treatment en cliënten worden vanuit deze methodiek behandeld. De behandeling vindt plaats rondom drie pijlers: mentaliseren, interventies en het bieden van ondersteuning.
Team MBT/ FACT PS biedt individuele en groepsbehandeling. Ook is er aandacht voor de naastbetrokkenen van cliënten. Deze worden waar mogelijk en wenselijk in de behandeling betrokken.

Het is een poliklinisch werkend team voor cliënten met veelal complexe persoonlijkheidsproblematiek die snel ontregelen. Vaak speelt ook co-morbiditeit.
Om de holding te borgen is gekozen voor het organisatiemodel FACT. Er is sprake van casemanagement, waarbij gedeelde caseload het uitgangspunt is. Op indicatie kan de zorg aan cliënten tijdelijk geïntensiveerd worden. Afwijkend van het FACT-model is dat er niet outreachend gewerkt wordt. Het team werkt op drie locaties: Assen, Emmen en Hoogeveen en biedt op deze locaties zowel individuele als deeltijdbehandeling.
Type Vacature
Intern nummer #134
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Emmen
Postcode 7824AA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aaltje de Jong, behandelcoordinator, T 06 46356528 of Jurgen Gunnink, locatie teammanager T 06 15589847.
Functie(s) Psycholoog GZ
Psychotherapeut
Publicatiedatum 01-09-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 29-09-2020
Nummer 54509
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe