GZ-psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

BalanZ centrum voor Eetstoornissen is volop in ontwikkeling en groeit!

GZ-psycholoog
Uren in overleg

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!


Wat ga jij doen?
BalanZ is ons expertisecentrum voor eetstoornissen. Wij geven voorlichting, doen onderzoeken, behandelen en adviseren bij alle vormen van eetstoornissen bij mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. In 2019 is het ons gelukt om binnen de treeknormen m.b.t. wachttijden te blijven! Hier werken we hard voor en het maakt ons trots! We investeren ook in goede samenwerkingsverbanden. Zo werken we bijvoorbeeld snel en prettig samen met het ZGT voor onder andere klinische opnames. 

Als GZ-psycholoog ga je deel uitmaken van dit bevlogen team. Je behandelt cliënten, voert triages, intakes en diagnostiek uit en verhelder je hulpvragen.

Het is belangrijk dat je comorbide psychiatrische beelden kunt onderscheiden van de eetstoornis. Je stelt psychologische begeleidings- en behandelplannen op en stemt deze af in het multidisciplinair behandelteam. Een behandeling kan bestaan uit individuele (psycho)therapie, groepstherapie, psychomotore therapie (lichaamsgericht), diëtiek, sociaal psychiatrische hulpverlening, farmacotherapie en systeemtherapie.

 

Functie eisen

Jij hebt

 • Een BIG-registratie als GZ psycholoog.

Jij bent

 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • Analytisch
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

 

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug

 • werken in een professioneel en actief team
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega basispsychologen te coachen
 • (geaccrediteerde) refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s
 • werken in een financieel gezonde organisatie
 • arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • salaris tussen € 3.364 en € 5.280 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ).

Bijzonderheden

Wij maken graag kennis!
En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!

Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Karin Heijerman, teammanager, via ks.heijerman@mediant.nl of 053-4881881.

 

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

 

Wij kijken uit naar jou!

 

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 - 0865 NZE/ihk-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 2
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 15-06-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-07-2020
Nummer 53373
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg