Radiodiagnostisch laborant
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling radiologie beschikt over onderzoekskamers met geavanceerde apparatuur. Er wordt onderzoek verricht met behulp van verschillende technieken, waaronder digitale bucky, MRI, CT, angiografie en interventie, mammografie en echografie. Als radiodiagnostisch laborant verricht je zelfstandig onderzoeken en assisteer je bij onderzoeken met behulp van (digitale) beeldvormende technieken. Je begeleidt, informeert en instrueert de patiënt met betrekking tot het onderzoek. Je werkt in een zelfsturend en flexibel team, waardoor er altijd wel iets te regelen valt (qua werkdagen ruilen, diensten overnemen). De sfeer op de afdeling is goed. We zijn trots op elkaar als collega’s en samen zorgen we ervoor dat we iedere dag opnieuw goede diagnostiek leveren voor onze medisch specialisten en voor de huisartsen in de regio.

Functie eisen

Je hebt de opleiding radiodiagnostisch laborant (in service of MBRT) en bent bereid om over een aantal jaren een vervolgopleiding te gaan volgen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt tevens een flexibele klantgerichte houding. Daarnaast ben je bereid om diensten te werken.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.251,= (45-0) en maximaal € 3.225,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats. 

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2020-376
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anacleta Wilthuis, telefoonnummer 06 10 91 79 31.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 06-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 55871

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT