RADIOLOGISCH LABORANT
Saxenburgh

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een


RADIOLOGISCH LABORANT
gemiddeld 36 uur per week (100%)

aanstelling vindt plaats voor onbepaalde tijd


“In een nieuwe omgeving met een professionele en ongedwongen sfeer samen werken aan kwaliteit en innovatie!?”


Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken?
Binnen ons professionele en informele team van de afdeling Radiologie zijn 31 laboranten (± 24 fte), 7 administratieve medewerkers (± 4,3 fte) en 5 radiologen werkzaam.
De afdeling beschikt over een volledige digitale omgeving. Binnen de recent nieuw gebouwde hoofdlocatie Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg bevinden zich 3 Buckykamers (1 gecombineerd met doorlicht en 1 op de traumakamer), drie echografie-apparaten, een spiraal-CT, een (closed-bore) MRI, een angiokamer, mammografie en een DEXA-apparaat en mobiele röntgenapparatuur. Daarnaast maakt de “Open MRI Nederland” eveneens onderdeel uit van de afdeling.
Beeldvorming vindt vooral plaats in het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg, maar ook in onze buitenpoliklinieken in Coevorden en Ommen.
De transitie naar ons prachtige nieuwe ziekenhuis is afgerond. Wijzigingen in de modaliteiten en de mogelijkheden hierdoor maakt het voor ons noodzakelijk op verschillende onderdelen mensen op te leiden voor specialisaties binnen de verschillende onderdelen.

De functie
De werkzaamheden bestaan uit het verrichten van en assisteren bij alle voorkomende onderzoeken op de afdeling Radiologie. Op termijn zijn er, bij gebleken geschiktheid, mogelijkheden tot specialiseren. Heb je al een specialisatie dan is dat een pre. Het verrichten van diensten behoort als vanzelfsprekend ook tot het takenpakket. Je werkt samen met de huidige groep medewerkers aan een nog betere zorg voor de patiënt en optimale dienstverlening voor de aanvrager.
Daarnaast werkt je mee aan het opstellen van nieuwe werkwijzen, het begeleiden van leerlingen, het verbetering van bestaande protocollen en participeert je in de diverse werkgroepen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het bewijs van bevoegdheid als MBB-er, in bezit van een specialisatie is een pre of bereid om een specialisatie te volgen in de toekomst. Je bent zelfstandig maar kunt ook goed werken in teamverband. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en goede contactuele eigenschappen, bent flexibel en stressbestendig.

Inschaling

Wat bieden wij
Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving. Het betreft een dienstverband van 36 uur per week. Aanstelling vindt in principe plaats voor onbepaalde tijd.

Inschaling
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen, de functie van basislaborant is ingeschaald in FWG 45, maximaal € 3.322,- (fulltime).
Bij werken op een van de specialisaties volgt inschaling in FWG 50, maximaal € 3.774,- (fulltime). Inschaling geschiedt aan de hand van opleiding en ervaring.

Bijzonderheden

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op: Zodra je hebt gesolliciteerd ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat deze als Spam wordt aangezien!

 

Type Vacature
Intern nummer Z.20.064
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jan Mulder, teammanager Medisch Ondersteunende Dienst, telefoon (0523) 27 62 82
Functie(s) Laborant Hbo
Publicatiedatum 16-11-2020
Ingangsdatum 01-03-2021
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 55980
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh