RADIOLOOG SAXENBURGH MEDISCH CENTRUM HARDENBERG
Saxenburgh

Wegens het vertrek van een collega ontstaat er op 1 juli 2023 binnen de Radiologie een vacature voor ALGEMEEN RADIOLOOG (0,5 - 1,0 FTE).

De organisatorische eenheid radiologie bestaat uit een actieve groep van 4 medisch specialisten. Wij beoefenen de radiologische diagnostiek in de volle breedte. Dit doen we met veel plezier. De prettige werksfeer op de afdeling en de korte lijnen in ons kleine ziekenhuis is wat ons kenmerkt. Wij zoeken dan ook iemand die hier goed bij past.

Wij verzoeken zowel de jongere als de wat meer ervaren collega’s om te reageren. Ook collega’s die part-time willen werken verzoeken we om contact op te nemen.

Wij verwachten van de nieuwe collega dat hij/zij beschikt over goede kennis en vaardigheden. Aandachtsgebieden worden gewaardeerd. U bent tevens gemotiveerd om actief bij te dragen aan de organisatie van de vakgroep.

De coöperatie:
De vrijgevestigd medisch specialisten van Saxenburgh hebben zich verenigd in een MSB - het Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Saxenburgh. De organisatorische eenheid radiologie maakt onderdeel uit van de coöperatie.

Opname in de OE radiologie geschiedt als vrijgevestigd medisch specialist bij het MSB. Er geldt een standaard kennismakingsperiode van 6 maanden. 
Voor toetreding tot de OE radiologie is een goodwill verrekening van toepassing.

Over de organisatie:
Het Saxenburgh Medisch Centrum is het regionale ziekenhuis van Hardenberg en omstreken. Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben.

Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ verlenen wij de best mogelijke medische zorg, zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Wij staan voor een hoge kwaliteit van zorg in combinatie met een menselijke benadering. Er zijn hierom ook diverse goede samenwerkingsverbanden waaronder ook samenwerking met andere (regionale) ziekenhuizen.

Binnen Saxenburgh werken ruim 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Onze organisatie is financieel gezond en heeft landelijk hoge scores op het gebied van patienttevredenheid en gastvrijheid. Wij zijn in september 20202 verhuisd naar een nieuw ziekenhuis en wij vernieuwen een aantal ouderenzorglocaties. Zo bouwen wij aan een toekomstbestendig aanbod van ziekenhuiszorg, ouderenzorg en revalidatiezorg.
Lees hier meer over Saxenburgh.

Over de werkplek:
Wij zijn in september 2020 verhuisd naar een nieuw ziekenhuis. Wij beschikken onder andere over een Canon Aquilion 320 detector CT-scanner, een Canon 1,5T MRI scanner, een Hitachi 1,2T open MRI scanner, 3 GE High-end echo apparaten, een Canon angiokamer, een Mammograaf met Tomosynthese en een multifunctionele doorlicht/bucky kamer.
Tevens beschikken wij over het VuePacs van Carestream / Philips. Wij zijn ook actief op 2 buitenlocaties waar bucky kamers staan.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer B.L. Koens, radioloog en voorzitter vakgroep, telefoon (0523) 27 6551 / evt. (06) 12 41 69 97.

Wordt u blij van de vacature?
Dan nodigen we u uit om bij ons te solliciteren! U kunt uw sollicitatie verzegeld van een curriculum vitae, richten aan de heer B. L. Koens, radioloog, voorzitter vakgroep Radiologie, via [email protected].

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra u hebt gesolliciteerd, ontvangt u een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat uw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren u ons mailadres [email protected] op te nemen in uw contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.135
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 36
Uren tot 45
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij de heer B.L. Koens, radioloog en voorzitter vakgroep, telefoon (0523) 27 6551 / evt. (06) 12 41 69 97
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 24-10-2022
Ingangsdatum 01-07-2023
Reageer voor 01-02-2023
Nummer 113504
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh