RADIOLOOG
Saxenburgh

Wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd ontstaat op 1 januari 2022 binnen de organisatorische eenheid radiologie een vacature voor een algemeen radioloog.

De organisatorische eenheid radiologie bestaat uit een actieve groep van 4 medisch specialisten. Wij beoefenen de radiologische diagnostiek in volle breedte. Affiniteit met non-vasculaire interventies is gewenst, aandachtsgebieden worden gewaardeerd.

Wij verwachten van de nieuwe collega dat hij/zij beschikt over goede kennis en vaardigheden. U bent gemotiveerd om actief bij te dragen aan de organisatie van de vakgroep.

De coöperatie
De vrijgevestigd medisch specialisten van Saxenburgh hebben zich verenigd in een MSB - de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Saxenburgh. De organisatorische eenheid radiologie maakt onderdeel uit van de coöperatie. Opname in de OE radiologie geschiedt als vrijgevestigd medisch specialist bij het MSB. Er geldt een standaard kennismakingsperiode van 6 maanden. Voor toetreding tot de OE radiologie  is een goodwill verrekening van toepassing.

Wij zijn in september 2020 verhuisd naar een nieuw ziekenhuis. Wij beschikken onder andere over een Canon Aquilion 320 detector CT-scanner, een Canon 1,5T MRI scanner, een Hitachi 1,2T open MRI scanner, 3 GE High end echo apparaten, een Canon angiokamer, een Mammograaf met Tomosynthese en een multifunctionele doorlicht/bucky kamer. Binnenkort gaan wij over naar het VuePacs van Carestream / Philips. Wij zijn ook werkzaam op buitenlocaties waar buckykamers staan.

RADIOLOOG
gemiddeld 36 tot 45 uur per week (0,8-1,0 FTE)

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer B.L. Koens, radioloog en voorzitter MSB, telefoon (0523) 27 6551 / 27 6655.

Uw sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kunt u richten aan de heer A. de Groot, radioloog, voorzitter vakgroep Radiologie: a.groot@sxb.nl.

Uw reactie ontvangen wij graag voor 1 mei 2021.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.019
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 36
Uren tot 45
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO AMS
Informatie verkrijgen bij de heer B.L. Koens, radioloog en voorzitter MSB, telefoon (0523) 27 6551 / 27 6655
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 19-03-2021
Ingangsdatum 01-01-2022
Reageer voor 01-05-2021
Nummer 60981
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh