Receptionist(e)
De Parabool

Functieomschrijving

Op het Servicebureau in Schalkhaar ontvangt onze collega Leonie al vijf jaar bezoekers, cliënten en collega’s van de Parabool op een gastvrije en enthousiaste manier. Vanwege het aankomende vertrek van haar collega-receptioniste komt er een plek vrij om deze rol naast haar in te vullen op ons gezellige Servicebureau! We zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die onze receptie komt bemannen op de dagen dat Leonie niet werkt.

Lijkt jou het leuk om dagelijks met veel mensen van binnen en buiten de Parabool in contact te zijn? Als eerste aanspreekpunt te fungeren voor onze leuke organisatie? Veel variatie in jouw werkzaamheden te hebben? Lees gauw verder, wij hebben dé baan voor jou!

Op het Servicebureau zijn we op korte termijn op zoek naar een servicegerichte:

Telefonist(e)/Receptionist(e)

20 uur per week

Hoe ga jij de Parabool helpen ?

 • Als eerste aanspreekpunt ontvang, informeer en verwijs jij bezoekers cliënten en collega’s en zorg je dat zij op een gastvrije manier worden ontvangen op ons Servicebureau.
 • Ook telefonisch ben jij het eerste aanspreekpunt. Je beantwoordt allerlei vragen van of verwijst door naar de juiste collega’s wanneer nodig.
 • Je verzorgt in- en uitgaande post, brengt post langs bij jouw collega’s en verwerkt e-mails die gericht zijn aan ons algemene emailadres.
 • Je verzorgt vergaderingen, verricht administratieve werkzaamheden en draagt zorg voor het agendabeheer.
 • Je houdt ons servicebureau op orde! Daarvoor verricht je facilitaire werkzaamheden in onze keuken, de vergaderruimtes, lunchruimte en verzorg je onze planten, etc.

Wat neem jij mee als persoon?

 • Je hebt minimaal een MBO 3 werk- en denkniveau en affiniteit met onze cliënten.
 • Je bent representatief, gastvrij en hulpvaardig en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Enthousiasme in jouw werk is natuurlijk een groot pluspunt!
 • Je bent in staat om ad-hoc te kunnen werken.
 • Je beschikt over computervaardigheden (Office Suite, agendabeheer)
 • Jij weet verzoeken en/of vragen van externe partijen op waarde te schatten en bij de juiste personen in onze organisatie neer te leggen.
 • Je bent in staat om de belangen van de Parabool, en daarmee van de cliënten, voorop te stellen. Je bent een echte ambassadeur voor de Parabool!

Wat heeft de Parabool jou te bieden?

 • Een jaarcontract voor 20 uur per week. Het zou daarbij fijn zijn wanneer je zou kunnen werken op de maandag, woensdag en vrijdag!
 • Je komt te werken in een organisatie die goed voor zijn personeel is en regelmatig wordt verkozen tot Beste Werkgever, ook nog in 2020!
 • Jouw werklocatie, het Servicebureau, is een leuke werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen vanwege de informele en open cultuur en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • De kans om samen te werken met onze leuke en ervaren collega Leonie die jou kan helpen om je gauw thuis te voelen in jouw nieuwe werkzaamheden.
 • Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 30 (max € 2633,- bij een fulltime dienstverband)


"De veelzijdigheid en het vele contact met mensen, maakt dit de leukste baan van de Parabool "  - Leonie, receptioniste de Parabool

Meer weten?
Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem gerust even contact op met -misschien wel jouw toekomstige collega- Leonie Weijers, of Ruth Berns, Manager Services, via telefoonnummer 0570-627973!

 Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van!
Ben jij onze volgende ambassadeur en word jij enthousiast van deze functie? Wacht dan niet en stuur je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en met je cv uiterlijk vrijdag 18 juni 2021 naar Ruth Berns. De gesprekken staan gepland in de week van 21 t/m 25 juni 2021.

Er wordt tegelijkertijd in- en extern geworven, bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat .

                    .

                    .

                    .

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Service Bureau Schalkhaar
Postcode 7433 PR
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Leonie Weijers
Functie(s) Receptionist
Publicatiedatum 09-06-2021
Reageer voor 20-06-2021
Ingangsdatum 09-06-2021
Nummer 68878
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool