Recruiter - Apeldoorn en Almelo
Verian

Ben jij die Recruiter met ondernemende kwaliteiten die met enthousiasme nieuw collega’s werft? Ben jij gedreven en een ster in het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek? Én luister jij goed naar de wensen en behoeften van de sollicitant en opdrachtgever om hen samen te brengen en te verbinden? Dan zoeken wij jou!

Voor het werven van zorgprofessionals voor de verschillende zorglabels, zoeken wij een:

Ondernemende Recruiter voor 36 uur per week

Als Recruiter werf jij actief zorgprofessionals voor o.a. Vérian, Thuisgenoten, BTKzorg, Werken in de zorg en de Zorggevers. Daarbij ken jij als geen ander het onderscheid tussen het werven van vaste medewerkers en de acquisitie en werving van flex-medewerkers en/of ZZP-ers. Je durft buiten de gebaande paden te bewegen en denkt in mogelijkheden! Je benadert potentiele kandidaten en matcht vraag en aanbod. Je werkt afwisselend vanuit de hoofdkantoren Almelo en Apeldoorn.

Binnen de zorg is de arbeidsmarktkrapte een van de grootste uitdagingen. Het vinden, binden en boeien van zorgprofessionals is een waardevolle en leuke opgave! Dit doe je uiteraard niet alleen. Je schakelt en onderhoudt intensief contact met o.a. Communicatie, HR en de managers. In samenspraak stel je wervingsplannen en vacatureteksten op en neem je deel aan banenmarkten in de regio’s.

Wat ga je nog meer doen?

 • Je plaatst vacatureteksten op de diverse wervingskanalen. Daarbij maak je o.a. gebruik van het recruitmentsysteem ‘Zorgselect’.
 • Je beheert niet alleen de vacatures op de websites van de zorglabels, je bent ook DE vraagbaak en HET gezicht van de organisaties m.b.t. werving. Jij beantwoordt alle vragen m.b.t. vacatures van kandidaten.
 • Je stelt rapportages en analyses op m.b.t. de werving en wervingskanalen.
 • Je faciliteert voor de zorglabels ‘werken in de zorg’ en ‘de zorggevers’ een flexibele schil van zorgprofessionals die divers inzetbaar zijn.
 • Voor enkele zorglabels ontwikkel je een adequaat en volledig dienstenportfolio die tegemoet komt aan de eisen en wensen van onze interne en externe opdrachtgevers.

Je krijgt alle ruimte om vorm te geven aan jouw rol binnen de organisatie, waarbij je op coachende wijze kunt rekenen op ondersteuning vanuit management en HR, maar jij gaat het doen! 

Wie ben je?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring binnen de recruitment/uitzendbranche.
 • Ervaring met de zorgsector is een pré.
 • Je bent enthousiast, ondernemend en communicatief vaardig en overtuigend.
 • Je bent omgevingsbewust en in staat kansen te zien en te pakken.
 • Je voelt je thuis in een dynamische organisatie, kunt snel schakelen en je kunt omgaan met deadlines.
 • Je weet potentiele sollicitanten te acquireren, te interesseren en te enthousiasmeren voor onze zorg labels.
 • Jij bent DE ambassadeur voor onze zorglabels.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris.
 • Een dienstverband van 36 uur per week, werkdagen in overleg.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaardensysteem, waarbij je onder zeer gunstige voorwaarden kunt sporten of een fiets of devices zoals telefoon, laptop en iPad kunt aanschaffen.
 • Een prettige, informele werkomgeving met korte lijnen.
 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie 1 jaar met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?
Onder Ledeboer Investments B.V. vallen verschillende thuiszorglabels, waaronder Thuisgenoten, Vérian, BTK, De Zorggevers en Werken in de Zorg. De organisaties leveren hulp bij het huishouden, begeleiding en verpleging en verzorging in de wijk. Doel van onze organisaties is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Je werft zorgprofessionals voor de verschillende zorg labels waarbij de dienstverlening bestaat uit zowel intramurale zorg (woon-zorglocaties) en extramurale zorg (thuiszorg) in de volle breedte. Zo werf je o.a. verpleegkundigen, VIG-ers, huishoudelijke ondersteuners, JGZ medewerkers, thuisbegeleiders in de regio’s Twente, Groningen, Drenthe, Achterhoek, Apeldoorn, de Veluwe en Nijmegen.

Op het Centraal Bureau in Almelo en Apeldoorn zijn de stafafdelingen gepositioneerd.

Wil je meer lezen over de zorglabels die je gaat ondersteunen, kijk dan ook eens op onderstaande websites voor aanvullende informatie:

www.werkenbijverian.nl/vacatures/ 
www.thuisgenoten.nl/werken-bij-thuisgenoten/ 
www.btkzorg.nl/werken-bij-btk-zorg/ 
https://werkenindezorg.nl/ 
https://www.dezorggevers.nl/ 

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast?
Bij inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Annemarie Bouwmeester op telefoonnummer 06-13886320 of Jolande Rekveldt op telefoonnummer 088-0881550. Solliciteren kan d.m.v. onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Recruiter
Publicatiedatum 23-06-2022
Reageer voor 20-07-2022
Ingangsdatum 23-06-2022
Nummer 111947
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian