Recruiter - Wilp
Zozijn

Zet jij Zozijn nog meer op de kaart als aantrekkelijk werkgever? Ben je creatief, oplossingsgericht en heb je analytisch inzicht? Krijg je daarnaast energie van het voeren van sollicitatiegesprekken? Dan is dit een uitdagende functie voor jou!

Wie zijn wij?
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

De dienst PO&O bij Zozijn ontwikkelt zich richting een toekomstbestendige afdeling Mens & Organisatieontwikkeling. Een afdeling waar de strategische thema’s hoog op de agenda staan. Thema’s zoals werkgeluk, arbeidsmarkt, vitaliteit & veerkracht, sociale innovatie en strategische personeelsplanning. Zodat Zozijn ook in de toekomst zorg en ondersteuning kan bieden aan haar cliënten.

Je komt te werken op de afdeling Arbeidsmarkt & Recruitment. Binnen deze afdeling staat een optimale candidate journey, advisering binnen de regio, sector of centrale dienst over arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en de interne arbeidsmarkt centraal. Samen met je collega’s, zorg je voor een onderscheidende dienstverlening gebaseerd op het nieuwe dienstverleningsmodel van de dienst Mens & Organisatieontwikkeling.

Wat ga je doen?
Als recruiter zoek je steeds naar nieuwe, creatieve manieren om de juiste kandidaten voor de vacatures te vinden. Je hebt kennis van en ervaring met het aantrekken van potentiële kandidaten en benadert deze actief voor de juiste functies. Je levert een bijdrage aan bredere thema’s zoals, onboarding, en interne mobiliteit. Verder lever je een bijdrage aan het opstellen van het wervingsplan, rapportages en analyses.

Wat breng je mee?
We zien graag dat je je herkent in de volgende punten:

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding richting HR, Marketing of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 2 jaar ervaring, als Recruiter of als Adviseur Recruitment;
 • Je hebt kennis van en affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie, online marketing en recruitmentprocessen en ontwikkelingen;
 • Je hebt kennis van technologische ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden binnen het vakgebied;
 • Je bent in staat proactief en gestructureerd te werken aan de continue verbetering van het recruitmentproces;
 • Je levert graag een bijdrage aan bredere projecten;
 • Naast jouw analytische manier van kijken kun je plannen omzetten in actie en collega’s inspireren;
 • Jouw werk kun je goed plannen, organiseren en prioriteren en je bent stressbestendig;
 • Je bent woonachting in de omgeving Wilp.
 • Het spreekt voor zich dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

We vragen wat van jou en daar zetten we natuurlijk ook wat tegenover!

 • Wat je ons mag verwachten is een leuke baan voor 28  - 32 uur per week in een leerrijke omgeving met een prettige open werksfeer, waar innoverende ontwikkelingen plaatsvinden met betrokken en gemotiveerde collega’s.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De gelegenheid om vanuit huis te werken.
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied aansluitend bij jouw interesses.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Salarisschaal FWG 50 (indicatieve waardering) conform de CAO – Gehandicaptenzorg (maximaal € 3.894,- o.b.v. 36 uur)
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd

Past dit helemaal bij jou?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV, dit mag je sturen naar [email protected] of via de knop ‘solliciteren’. Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaat gevonden wordt, de vacature wordt gesloten. Zolang de vacature zichtbaar is, is de kandidaat nog niet gevonden.

Bijzonderheden
Het inwinnen van referenties en het opvragen van een (positieve) ‘verklaring omtrent gedrag’ vormen onderdeel van de procedure. Een assessment of een opdracht kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Esther van Egmond, 06-15251986
Functie(s) Adviseur
Medewerker P&O
Overig
Publicatiedatum 29-06-2022
Reageer voor 31-07-2022
Ingangsdatum 19-05-2022
Nummer 111050
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn