Recruiter
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij een energieke Recruiter en in staat om de visie en het unieke (zorg-)aanbod van Atlant te vertalen in wervende vacatureteksten? Kan je mensen met elkaar én met ons verbinden? Atlant heeft ruimte voor een:

Recruiter

32 – 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als Recruiter ben jij samen met team Werving & Selectie verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van interne en externe vacatures. Samen met managers bepaal je hoe de vacatures het beste ingevuld kunnen worden; via welke vacaturesites of met welk arbeidsmarktevent. Je schrijft vacatureteksten, plaatst vacatures en doet de eerste briefselectie. Je voert sollicitatie gesprekken, checkt de referenties en stelt geschikte kandidaten voor bij managers. Ook breidt je de communicatie uit op Instagram, Facebook en LinkedIn en houdt jouw social media steeds goed in de gaten. Je bent medeverantwoordelijk voor het verder opzetten en borgen van een goed werkgeversmerk van Atlant. Ons team W&S werkt nauw samen met de afdeling Communicatie. Mooi om jouw netwerk actief in te zetten. Actief benader je kandidaten en vertegenwoordig je Atlant tijdens arbeidsmarktevenementen. 

Bij Atlant werven we alle functies voor een groot deel zelf; jij ben in dit proces de coördinator en (mede)selecteur. Door middel van een positieve en gestroomlijnde procedure, zorg je dat onze sollicitanten een positieve eerste indruk van Atlant krijgen. Alles bij elkaar een dynamische en gevarieerde functie waarbij jouw uitgangspunt “wij leveren” leidend is. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Onze afdeling P&O bestaat uit zo’n 25 medewerkers waaronder de teams P&O-advies, personeelsadministratie, W&S, opleidingen, servicepunt roosteren en het flexbureau. De afdeling wordt aangestuurd door een manager P&O. Samen faciliteren en adviseren wij onze medewerkers en leidinggevenden. De sfeer binnen P&O is informeel; we werken allemaal met betrokkenheid in de wetenschap dat het gaat om de bewoners. Jouw werkplek is in Beekbergen maar je bezoekt met enige regelmaat ook de andere locaties van Atlant. 

“Bij Atlant krijg ik de ruimte om naast mijn werk als recruiter ook te werken aan het project Gezamenlijke flexpertise zorg, een flexpool samen met andere zorginstellingen in de regio. Zo gaaf dat ik deze mogelijkheid bij Atlant krijg”.
Claudia Verheggen, (recruiter).

Functie eisen

Wat neem je mee?
• Afgeronde hbo opleiding, richting HRM/personeelszaken;
• Minimaal 2 jaar werkervaring als recruiter.

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.942,89 (CAO VVT FWG 50) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk contract met serieuze optie op verlenging;
• 32 – 36 uur per week;
• Vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling o.a. door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Claudia? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor vragen kun je contact opnemen met Claudia Verheggen (recruiter) op 06 82 52 6943. 

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 124-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 27-10-2022
Reageer voor 09-12-2022
Ingangsdatum 27-10-2022
Nummer 114999
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant