Regiebehandelaar en een gedragswetenschapper
Accare

Aangenaam!

Aangenaam!

Wij zijn Marieke Wilbers en Joske Kotteman, wij werken als GZ-psycholoog en orthopedagoog in één van de drie teams in Hengelo. Graag vertellen wij jou waarom je echt de kans niet voorbij moet laten gaan om onze collega te worden.

Wie zoeken wij?

Ben jij de GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist of de psycholoog of orthopedagoog met ruime werkervaring en beschikbaar voor 24-36 uur die zich herkent in deze vacature, schroom dan niet te reageren. Wij zijn op zoek naar iemand die zicht heeft op zijn of haar eigen affiniteiten en mogelijkheden, met een overstijgend denkniveau. Het team wordt graag geïnspireerd door jouw kennis en persoonlijkheid; hiermee lever je een bijdrage aan het teamgevoel, welke wij inzetten om behandelingen naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Waar kom je te werken?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Je komt te werken op de polikliniek van Accare in Hengelo. Je werkt samen met een enthousiast team van behandelaren die regelmatig outreachend werken. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig beslissingen neemt binnen de context van de multidisciplinaire behandeling. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waarbij kinderen en jongeren die in behandeling zijn centraal staan. Als behandelaar lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met inachtneming van het (soms complexe) cliëntsysteem. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers. Accare biedt mogelijkheden om affiniteiten tot ontwikkeling te brengen. Als medewerker van Accare heb je oog voor de sociale agenda en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

In Hengelo zijn drie generalistische teams met betrokken en bevlogen hulpverleners die persoonlijke groei en doorontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan.

Wat ga je doen?

Je bent regiebehandelaar of behandelcoördinator en werkt samen in een multidisciplinair team. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek en behandeling en het mede vormgeven van het behandeltraject. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om denken buiten de kaders van de behandeling. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkt samen met de ketenpartners in de regio om de zorg zo goed mogelijk met elkaar vorm te geven. Tevens denk je als regiebehandelaar actief mee over het algemene beleid.

Wie ben jij?

Als zelfstandig werkende en enthousiaste collega pas je prima in ons betrokken team in Hengelo.

  • Als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist ben je BIG-geregistreerd en beschik je over een AGB code
  • Als psycholoog of orthopedagoog heb een opleiding (doctoraal/master) Orthopedagogiek of Psychologie afgerond en ben je als zodanig geregistreerd in het SKJ register of in het bezit van een BIG registratie. Daarnaast heb je enkele jaren relevante werkervaring.

Voor beide functies geldt een beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week.

Wie zijn wij?

Accare is een academische  en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone’ leven.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een reiskostenregeling.

Wat krijg je daarnaast nog meer? 

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan je eigen ontwikkeling, die van Accare en de zorg die wij leveren
  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid
  • Collega’s vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter
  • Een jaarcontract, die wanneer we beiden tevreden zijn met elkaar wordt omgezet in een vast contract
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie voor GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist ingedeeld FWG-functiegroep 65 CAO GGZ en de functie psycholoog/orthopedagoog wordt ingedeeld in FWG functiegroep 60 CAO GGZ.

Vragen? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

Wil jij onze nieuwe collega worden? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Marieke Wilbers (m.wilbers@accare.nl) of Joske Kotteman (j.kotteman@accare.nl).

Je kunt solliciteren tot en met 25 juni 2021. Reageren kan uitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor onderaan de vacaturetekst de button ‘solliciteren’. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

De gesprekken staan ingepland op 9 juli 2021. Deze gesprekken vinden plaats via beeldbellen. We zullen je hierover gaan informeren in de uitnodigingsmail.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Type Vacature
Organisatie Accare
Locatie Accare, polikliniek Hengelo
Postcode 7552SK
Stad Hengelo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 09-06-2021
Reageer voor 26-06-2021
Ingangsdatum 09-06-2021
Nummer 68896

Accare

Accare biedt jeugdhulp aan kinderen en jongeren in Noord-Nederland. Behandeling vindt vooral ambulant plaats bij onze eigen (poli)klinieken, bij gezondheidscentra, op scholen en bij cliënten thuis. Met haar afdeling voor wetenschappelijk onderzoek draagt Accare bij aan steeds betere en minder dure zorg voor jeugd. Accare wil haar medewerkers stimuleren in het nemen van verantwoordelijkheid, het tonen van initiatief en het zoeken naar vernieuwing en ontwikkeling

Meer over Accare